AMATEURVOETBAL

50 kinderen gratis naar KNVB Voetbaldagen

HEERENVEEN - Vijftig kinderen uit gezinnen met een minimuminkomen krijgen de komende maanden de kans om te voetballen. Het Jeugdsportfonds en de KNVB maken het mogelijk dat deze kinderen gratis kunnen deelnemen aan de KNVB Voetbaldagen. In het noorden doen er vanaf dinsdag 20 oktober acht van deze kinderen mee aan de voetbaldagen bij GVAV-Rapiditas.
Reageer!

VEV geeft de wedstrijd in de 1e helft weg

Dalerpeel - VEV moest uit naar NKVV en i.pv. van de tegenstander van af de 1e min. onder druk te zetten, speelden de gasten als verlamd. Het was ??n al desorganisatie in de anders zo hechte en solide verdediging. Al in de 9e min. moest men daar tol voor betalen, een geheel vrijstaande speler van NKVV ontving de bal en kon simpel de 1 - 0 binnen tikken. Ineens was VEV wakker, Erik Foekens ging er op links vandoor, werd binnen de 16 neer gelegd maar kreeg ten onrechte geen strafschop van de slecht fluitende arbiter. Even later mooie combinatie van VEV en de bal komt bij Michel Sibum, die maar net over schiet.
Reageer!

SVBO zat blijft koploper

Barger Oosterveld, Nieuw Balinge begint sterker aan de wedstrijd en krijgt ook de eerste goede mogelijkheid. Kroezen komt vrij voor het doel, maar schiet naast. Na tien minuten kantelt het wedstrijdbeeld, SVBO neemt de overhand en krijgt kansen. Mazenier speelt Veringa aan, deze kapt twee man uit en puntert de bal, ? la ronaldinho, knap in de rechterhoek 1-0. Even later is het weer Mazenier die na een knappe actie Scholte Albers bereikt, deze schiet op de keeper, vervolgens is het alsnog Mazenier die de rebound binnenwerkt 2-0.
Reageer!

Foutenfestival nekt Drenthina

SURHUISTERVEEN - Zonder vaste krachten Tom Brinks (geschorst) en Martin Keuter (vakantie) stond voor Drenthina de zware uitwedstrijd tegen ?t Fean 58 in Surhuisterveen op het programma. Omdat ook de trainers Gerrie Benes en Egbert Schipper afwezig waren door uiteenlopende redenen , rustte op de schouders van interim Danny Wiggers de zware taak de wedstrijd in goede banen te leiden.
Reageer!

Voetbaldag in Nieuw-Weerdinge

NIEUW-WEERDINGE - Jongens en meisjes tussen de 4 t/m 12 jaar oud, die dol zijn op voetbal, zijn woensdag 21 oktober welkom op het terrein van Emile Bakker Auto's in Nieuw-Weerdinge. Daar zal van 13.00-17.00 uur samen met Voetbalschool Van Oostrum een voetbaldag worden gehouden met allerlei voetbalgerelateerde activiteiten.
Reageer!

Sc Roswinkel wint van Buinerveen

ROSWINKEL - Voor de vijfde keer dit seizoen boekte Sc Roswinkel een overwinning. Deze keer werd Buinerveen aan de zegekar gebonden en wel met 4?2. Onder leiding van scheidsrechter Gout uit Emmer Compascuum begon de thuisclub enthousiast aan deze wedstrijd tegen het door veel blessures geteisterde Buinerveen. Vanaf de aftrap werd de tegenstander onder druk gezet wat al in de eerste minuten resulteerde in meerdere kansen voor o.a. Henny de Vries die rakelings over kogelde en Stefan Brink die maar net naast schoot. Sc Roswinkel behield het initiatief en nadat Raymond de Vries in de veertiende minuut na een mooie individuele actie net niet trefzeker was, was het deze speler die in de vijf en twintigste minuut na een vlot lopende aanval via Johan Berens, alleen voor de keeper geen fout maakte. 1?0.
Reageer!

SVV?04 maakt indruk in Steenwijk

STEENWIJK - Op sportpark ?de Koperberg? speelde SVV?04 als vanouds, agressief en loerend op de counter. Steenwijker Boys werd slachtoffer van een veel beter SVV?04 dat met 5-1 wist te winnen. Na de teleurstellende wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys (0-2 verlies) hadden de mannen van trainer Wilbert Arends nog iets goed te zetten. Vanaf het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Ibrahimpasic was er een strijdend SVV?04 te zien. In de eerste vijf minuten was het gelijk al raak. Een speler van Steenwijker Boys werkte de bal in eigen doel. (0-1)
Reageer!

SVBO(zat) ook te sterk voor Nieuw Balinge

BARGER OOSTERVELD - Nieuw Balinge begint sterker aan de wedstrijd en krijgt ook de eerste goede mogelijkheid. Kroezen komt vrij voor het doel, maar schiet naast. Na tien minuten kantelt het wedstrijdbeeld, SVBO neemt de overhand en krijgt kansen. Mazenier speelt Veringa aan, deze kapt twee man uit en puntert de bal, ? la ronaldinho, knap in de rechterhoek 1-0. Even later is het weer Mazenier die na een knappe actie Scholte Albers bereikt, deze schiet op de keeper, vervolgens is het alsnog Mazenier die de rebound binnenwerkt 2-0. Na de thee krijgt Nieuw Balinge een kans. Kroezen stuurt Mol alleen op de keeper af, maar faalt in de afwerking.
Reageer!

Bargeres stelt in eerste helft overwinning veilig, 2 ? 0

EMMEN - Bargeres had , voor zover de geschiedenis bekend is bij deze redacteur, nog nooit kunnen winnen van Zwartemeerse Boys. Vandaag daarom een historisch moment. Uit twee identieke situaties scoorde Bargeres de 1 ? 0 en de 2 ? 0. Beide situaties kwamen voort uit een terecht toegekende strafschop door scheidsrechter Ronny Lemstra uit Mildam. In beide gevallen werd de kleine blonde junior aanvaller van Bargeres, Jorrit Visser, binnen de 16 meter onderuit gehaald. Zijn broer Jelmer Visser wist hier wel raad mee en scoorde de beide penalties zonder enige aarzeling.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda