BETAALD VOETBAL

FC Emmen op eigen kracht naar de play offs

EMMEN - Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft FC Emmen deelname aan de play offs afgedwongen. Daartoe was een driepunter voldoende maar tegenstander FC Eindhoven was natuurlijk geen zacht eitje.
Reageer!

FC Emmen niet in goede doen tegen Jong Ajax

AMSTERDAM - De positie op de ranglijst veranderde mede door de uitslagen op de andere velden niet veel maar de 2-0 nederlaag die FC Emmen tegen Jong Ajax leed, deed toch wel een beetje pijn.
Reageer!

Kaartjes Jong Ajax - FC Emmen verkrijgbaar aan de balie

EMMEN - Komende vrijdag speelt FC Emmen de belangrijke uitwedstrijd tegen Jong Ajax. FC Emmen supporters die hun club willen ondersteunen, kunnen kaartjes aanschaffen bij de infobalie in de JENS Vesting. De kosten zijn met vijf euro minimaal!
Reageer!

Rick ten Voorde matchwinner voor FC Emmen

EMMEN - Er zijn niet veel spelers in het betaalde voetbal die genoegen nemen met een rol als invaller, wat ook zeker voor FC Emmen spits Rick ten Voorde geldt. Maar hij heeft de pech, of ook wel het geluk, juist als invaller het beste tot zijn recht te komen.
Reageer!

FC Emmen A1 pakt punt in Volendam

EMMEN - FC Emmen A1 heeft in Volendam met 2-2 gelijkgespeeld tegen de A-jeugd van de amateurvereniging Volendam. Ietwat teleurstellend want bij winst hadden de Emmenaren de derde plaats van Be Quick 1887 kunnen overnemen.
Reageer!

In memoriam: Johan Cruijff. 1947 – 2016 Johan Cruijff, een fenomeen om nooit te vergeten

EMMEN – De schok was groot toen ik donderdag te horen kreeg dat Johan Cruijff was overleden na een verloren strijd tegen kanker. De legendarische nummer 14 die de hele wereld versteld liet staan van zijn voetbalkwaliteiten en veel successen behaalde met Ajax en Barcelona als speler en trainer en als speler 48 wedstrijden in het Nederlands elftal.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda