BETAALD VOETBAL

FC Emmen contracteert Oussama Darfalou

EMMEN - Tot de zomer van 2024 is Oussama Darfalou speler van FC Emmen. De 29-jarige spits maakt transfervrij de overstap naar de Drentse club. Darfalou speelde al eerder in de Eredivisie; in juli 2018 haalde Vitesse hem vanuit Algerije naar Nederland. Hij werd al snel een vaste waarde bij de Arnhemmers, maar kampte later dat seizoen met blessures.
Reageer!

FC Emmen op de valreep door

VOETBAL - FC Emmen zit bij de laatste zestien in het bekertoernooi. De Drentse club leek in Venlo halverwege het duel op rozen te zitten tegen VVV (0-2), maar had nog een heel laat doelpunt van Miguel Araujo nodig om te winnen: 2-3.
Reageer!

OP Fietse Voetbalfeest FC Emmen supprters

EMMEN - Zet maar vast een grote cirkel in je agenda om zaterdag 4 februari! Want dan organiseren we samen met supporters van de Zuidtribune in Eetcafe Groothuis (vlakbij het centraal station in Emmen) voor de allereerste keer het Op Fietse Voetbalfeest, waarbij jong en oud kunnen feesten, dansen, springen en zingen met alle FC Emmen-liedjes. Dat mag je niet missen!
Reageer!

Mike Willems versterkt technisch team FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft zich tot de zomer van 2024 verzekerd van de diensten van Mike Willems. Hij zal als technisch manager de dagelijkse en operationele leiding krijgen over het technische team inclusief het scoutingsapparaat. Willems zal bij de club voornamelijk samenwerken met Jurjan Mannes (hoofd scouting), Grads Fühler, Jan Korte, alsook met hoofdtrainer Dick Lukkien.
Reageer!

SVBO gaat als zesde naar de finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - SVBO heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Het was in de slotfase spannend in de tussenronde en hadden SVBO, Gramsbergen en Valthermond nog een kans op de finale. Uiteindelijk was de 4-0 zege van SVBO op Valthermond en de kleine zege van Gramsbergen op Achilles genoeg voor de zondag eersteklasser om zich zaterdag bij de overige vijf finalisten te scharen.
Reageer!

Antoine van der Linden nieuwe teammanager FC Emmen

EMMEN - Antoine van der Linden is de nieuwe teammanager van het eerste elftal van FC Emmen. De 46-jarige oud-speler van de club tekent een contract tot de zomer van 2025. Van der Linden speelde in totaal 97 wedstrijden voor onze club. In Nederland kwam de geboren Rotterdammer ook uit voor Sparta Rotterdam, FC Groningen en Heracles Almelo. Ook kende hij buitenlandse avonturen bij Swindon Town (Engeland) en CS Marítimo (Portugal).
Reageer!

FC Emmen overtuigend langs FC Dordrecht: 4-0

EMMEN - Na de 3-2 zege op NEC op Spaanse bodem heeft FC Emmen ook de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op de tweede seizoenshelft gewonnen: eerstedivisionist FC Dordrecht werd in Emmen met 4-0 verslagen. Rui Mendes (2), Jasin-Amin Assehnoun en Mohamed Bouchouari waren de doelpuntenmakers.
Reageer!

FC Emmen speelt tegen FC Dordrecht

EMMEN - FC EMmen speelt vanmiddag een oefenwedstrijd tegen FC Dordrecht, de nummer 16 in de Keuken Kampioen Divisie, en de wedstrijd begint om 12.00 uur op sportpark Meerdijk is vrij toegankelijk. Voor ee eventueel hapje en drankje zal er ook een kiosk geopend zijn.
Reageer!

Remi van Ekeris terug naar FC Lisse

EMMEN - Remi van Ekeris maakt de overstap naar FC Lisse. In januari van 2022 bewandelde de creatieve middenvelder de omgekeerde route en verruilde hij de geel-blauwen voor FC Emmen. In het Drentse rood-wit maakte de twintigjarige Van Ekeris geen officiële minuten in het eerste elftal. Wel was hij een vaste waarde bij FC Emmen Onder 21 en speelde hij afgelopen zomer in de voorbereiding meerdere wedstrijden. FC Lisse is afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Jack’s League (Tweede Divisie) en staat momenteel achtste in de competitie.
Reageer!

Gerhard Wermink keert terug bij FC Emmen

EMMEN - Na een half jaar keert Gerhard Wermink terug bij FC Emmen. De trainer tekent een contract tot de zomer van 2026 en zal zich richten op fysiek en performance bij de eerste selectie. Wermink was al fysiek trainer in het seizoen 2021-2022, toen FC Emmen kampioen werd van de Keuken Kampioen Divisie. Vervolgens vertrok hij naar Feyenoord als mentor voor de trainers in de onderbouw en assistent-trainer van Feyenoord Onder 17. Vanaf januari 2023 legt hij die functie neer en gaat hij dus wederom bij FC Emmen aan de slag.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda