Paardensport

Sixties-sound MOOON ontstond in een schuur

AMEN - Waar een keukenverbouwing al niet toe kan leiden. De broers Tom en Gijs de Jong uit Aarle-Rixtel waren daardoor vijf jaren geleden genoodzaakt tijdelijk in de schuur bij het ouderlijk huis te gaan wonen. Daar stuitten ze op elpees van hun vader. Bij het horen van muziek van Bob Dylan, Deep Purple en The Beatles ging er een wereld voor de gebroeders open.
Reageer!

Grandioze Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op zaterdagavond 24 maart a.s. organiseert Paardensport Vereniging de Grootveldruiters i.s.m. Hengstenhouderij Wilting uit Wachtum weer hun jaarlijkse hengstenshow. De show vindt plaats in Manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen. Gelegen aan de N34 Emmen – Coevorden. Op deze avond worden o.a. de bekende KWPN springhengsten Insider VDL, Johnnie Walker VDL, Heineken én de dressuurhengsten Grimaldi en Don Allegro aan het publiek getoond.
Reageer!

Laura Slager debuteert in Beilen met winst in Grote Prijs

BEILEN - Ze reed zaterdagavond haar derde Grote Prijs en haar eerste in Beilen. Het was een prachtig debuut bij Indoor Hartje Drenthe, want Laura Slager uit Staphorst gaf iedereen het nakijken. De winst in Beilen was tevens haar eerste overwinning in een Grote Prijs. De nog maar twintigjarige Laura Slager troefde in de barrage vier opponenten af. Tweede werd Gwendolyn Krabbe uit Zwartsluis en derde Renate Beuving uit Odoorn.
Reageer!

Maaike ten Hoor zegeviert verrassend in ZZ Licht op Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Maaike ten Hoor uit Ruinen is het nieuwe jaar uitstekend begonnen. Tijdens de dressuurwedstrijden bij het concours Indoor Hartje Drenthe in Beilen wist zij de klasse ZZ Licht te winnen. Ook Laura Zwart startte 2018 prima, want zij wist de eerste prijs in de klasse Z2 voor zich op te eisen.
Reageer!

Lezing over longkanker bij Sigrids Garden

EMMEN - Sigrids Garden organiseert in samenwerking met Treant Zorggroep de lezing Longkanker, en nu?. Longkanker komt veel voor. Veel mensen kennen iemand die met deze ziekte te maken heeft. Tijdens de publiekslezing gaan longarts mevrouw Mirian Müller en verpleegkundig specialist oncologie Minke Bouma van Treant dieper op de ziekte in.
Reageer!

Stroomruiters gereed voor komst Adelinde Cornelissen

BEILEN - De paardensport vereniging de Stroomruiters in Beilen is gereed om haar clubicoon Adelinde Cornelissen te ontvangen. De populaire dressuuramazone, die haar talenten bij de Stroomruiters heeft ontwikkeld, maakt vrijdagavond 29 december haar opwachting in de vernieuwde manege in Beilen, tijdens het Stroomruiters Dressuur Gala. Er zijn vrijdagavond nog kaarten aan de kassa van de manege in Beilen verkrijgbaar, voor slechts 5,- euro.
Reageer!

Adelinde Cornelissen naar Beilen

BEIELN - Ze keert even terug naar haar vertrouwde manege. Dressuuramazone Adelinde Cornelissen komt op vrijdagavond 29 december naar de manege van de Stroomruiters in Beilen, de accommodatie waar Cornelissen haar succescarrière begon. Ter gelegenheid van de dertigste editie van Indoor Hartje Drenthe zal de amazone een clinic verzorgen en tevens een eigen optreden in de piste brengen.
Reageer!

KERSTSHOW DE GROOTVELDRUITERS DALEN

DALEN – Flowerpower, punk, peace, the 80’s and 90’s en felle kleuren: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 16 december 2017. Alles draait om het thema ‘Q-music top 500 van het foute uur, editie 2017’
Reageer!

Naamloos bericht

KLAZIENAVEEN - De poule indeling van de 41e editie van het TheoGerth eindejaartoernooi volleybal 2017. De nummers 1 en 2 gaan door naar de finale rondes op vrijdag. Dan zijn er 22 teams, deze teams worden nog aangevuld met de beste nummer 3 uit de poulewedstrijden.
Reageer!

Concours Indoor Hartje Drenthe trekt nu al veel amazones en ruiters

BEILEN - Terwijl er hard gewerkt wordt aan de modernisering van twee manegehallen, maakt de paardensport vereniging De Stroomruiters zich op voor het komende concours hippique Indoor Hartje Drenthe. Dit evenement, het hoogtepunt van het indoorseizoen van de club uit Beilen, wordt gehouden van 28 december tot en met zaterdag 20 januari.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda