Paardensport

Bronzen speld voor bestuursleden

BEILEN - Reina Limburg en haar man Gerard Limburg werden zaterdagavond vlak voor het begin van de Grote Prijs tijdens het concours hippique Indoor Hartje Drenthe te Beilen in de schijnwerpers gezet.
Reageer!

Grote Prijs nadert

BEILEN - Met de eerste springrubrieken voor paarden in de manege in Beilen wordt geleidelijk toegewerkt naar het hoogtepunt van het concours hippique Indoor Hartje Drenthe, de Grote Prijs.
Reageer!

Laura Zwart zet successen Indoor Hartje Drenthe voort

BEILEN - Laura Zwart heeft dinsdagmiddag in Beilen de gecombineerde dressuurwedstrijd van de klassen Z2 en ZZ Licht gewonnen. Ook won ze de klasse Z1. Tijdens de eerste dag van het concours hippique Indoor Hartje Drenthe kwam de amazone uit het Friese Oosterwolde in de Z2 maar liefst drie maal in de ring.
Reageer!

KERSTSHOW DE GROOTVELDRUITERS DALEN

DALEN - Show, spektakel, sensatie en het wilde westen: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 17 december 2016. Alles draait om het thema ‘The USA’.
Reageer!

Grietje Naber wint burgemeestersprijs

ODOORN - De Burgemeestersprijs die tijdens het Zuidenveld in Odoorn werd uitgereikt is dit jaar gegaan naar Grietje Naber uit Nieuw-Weerdinge. De prijs ,een wisselbeker in de vorm van een zilveren-hoed en een trofee, werden aangeboden door de gemeente Borger-Odoorn.
Reageer!

33ste Concours Hippique Coevorden

COEVORDEN - Het jaarlijkse terugkerende Concours Hippique in het van Heutzspark te Coevorden is hét visitekaartje van onze vereniging. PSV de Kasteelruiters zijn dan ook trots om dit concours in 2016 voor de 33ste keer te mogen organiseren. “Ik dank alle sponsoren, vrijwilligers, leden en de Gemeente Coevorden voor de medewerking die verleend wordt om het concours tot een succes te maken. Samen proberen we de paardensport in de regio te promoten en bevorderen.”; aldus Voorzitter Gert-Jan van der Meij.
Reageer!

Boeiende strijd verwacht bij Grote Prijs Indoor Hartje Drenthe

BEILEN = Het concours hippique Indoor Hartje Drenthe in Beilen is afgelopen vrijdag begonnen met het laatste onderdeel, het springen. Op zaterdag 23 januari staat het hoofdnummer op het programma, de Grote Prijs. De winnaar van verleden jaar, Martijn van Geel uit Erm, reist dit jaar opnieuw naar de manage van de Stroomruiters af, om zijn titel te verdedigen.
Reageer!

Boeiende strijd verwacht bij Grote Prijs Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Het concours hippique Indoor Hartje Drenthe in Beilen is afgelopen vrijdag begonnen met het laatste onderdeel, het springen. Op zaterdag 23 januari staat het hoofdnummer op het programma, de Grote Prijs. De winnaar van verleden jaar, Martijn van Geel uit Erm, reist dit jaar opnieuw naar de manage van de Stroomruiters af, om zijn titel te verdedigen.
Reageer!

Marit Slagter wint ZZL dressuur Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Met een score van 224 punten heeft Marit Slagter (Groningen/Stadskanaal) zaterdagmorgen de klasse ZZ Licht bij Indoor Hartje Drenthe bewonnen. In de manege van de organiserende vereniging Stroomruiters in Beilen kwam Slagter met Awaldie (v Olivi) al in de eerste rit van de wedstrijd uitstekend uit de verf en er was niemand die haar score (224 punten) wist te verbeteren. Op de tweede plaats eindigde Nienke Limburg uit Lhee met Bojangles en derde werd Marjan Hooge uit Ees met Fulltime.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda