Paardensport

NIC Assen gaat niet door

ASSEN - De organisatie van het Noordelijk Internationaal Concours hippique (NIC) heeft moeten besluiten de viering van het 60 jarig bestaan van het concours niet in 2015, maar in 2016 te doen plaats vinden. De aanleiding tot het nemen van deze beslissing wordt gevormd door het – in dit stadium – ontbreken van voldoende financiële garanties om voor de editie 2015 een gezond financieel draagvlak te creëren.
Reageer!

CONCOURS HIPPIQUE WACHTUM

WACHTUM - Het Concours Hippique in Wachtum wordt gehouden op zondag 5 juli 2015. Tuigpaarden, Hackneyâ
Reageer!

Carmelcollege Emmen organiseert concours

DALERVEEN - Donderdag 4 juni organiseert het Carmelcollege Emmen, in samenwerking met HCE Ruiters, het Carmelconcours 2015. Het paardensportevenement vindt plaats op de manege Boekweitakkers in Dalerveen en is speciaal voor jonge ruiters en amazones tot en met 21 jaar.
Reageer!

Winn Winn wint met ruiter Ramsay

ASSEN - Toepasselijker kon het niet vrijdagavond in de TT Hall in Assen. De Amerikaan Andrey Ramsay werd met zijn elf-jarige merrie Winn Winn (Chin Chin x Wagenaar) tijdens het concours NIC Assen winnaar van de Rabobank Prijs, een wedstrijd over hindernissen van 1.45 m, met barrage.
Reageer!

Grandioze Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op zaterdag 14 maart 2015 organiseert Paardensport Vereniging de Grootveldruiters in samenwerking met Hengstenhouderij Wilting uit Wachtum, weer hun jaarlijkse hengstenshow.De show vindt plaats in Manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen. Gelegen aan de N34 Emmen â
Reageer!

Martijn van Geel snelt naar winst in Grote Prijs van Beilen

BEIULEN - Winnen en snel gereden. En toch het gevoel hebben dat het nog sneller had gekund. Martijn van Geel had dat gevoel, nadat hij zaterdagavond op prima wijze de Grote Prijs van Beilen op zijn naam had geschreven. De 31 jarige ruiter uit Erm zegevierde in de manege van de Stroomruiters in Beilen voor Angelique Hoorn (Wanneperveen) en Lennard de Boer (Nieuwleusen).
Reageer!

Indoor Hartje Drenthe maakt zich op voor climax

BEILEN - Het concours hippique Indoor Hartje Drenthe werkt deze week toe naar de climax. Die is komende zaterdagavond, wanneer de Grote Prijs van Beilen wordt verreden. Tal van bekende regionale ruiters hebben zich aangemeld bij de organiserende vereniging Stroomruiters in Beilen.
Reageer!

Uitslagen dressuur Indoor Hartje Drenthe

BEILEN - Indoor Hartje Drenthe kent nog tot en met dinsdag 7 januari dressuurwedstrijden. Vrijdag 9 januari wordt verder gegaan met de springrubrieken.
Reageer!

Dressuur bij Indoor Hartje Drenthe met regiotoppers

BEILEN - In de laatste dagen van 2014 zijn vele vrijwilligers van de paardensportvereniging Stroomruiters uit Beilen druk met het in gereedheid brengen van de manege voor het jaarlijkse concours Indoor Hartje Drenthe.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda