Paardensport

CDI Exloo 2017 van 26 tot en met 29 oktober

EXLOO - Van 26 tot en met 29 oktober 2017 wordt in Hippisch Centrum Exloo wer het CDI Exloo 2017 gehouden. Het volledige programma ziet er voor het komende weekend als volgt uit:
Reageer!

Spectaculair finale weekend Drenthe Bokaall en Hengstenshow in Manege de Nörwiek

DALEN - Op 10-11-12 maart is het weer zover: Het finale weekend van de Rabobank Z.O.Drenthe Bokaal 2016-2017. Voor het 16e jaar was manege de Nörwiek, Noordwijk 51a te Dalen de wedstrijdlocatie en PSV de Grootveldruiters de gastheer voor deze bekende competitiewedstrijd. 20 verenigingen en ca 150 combinaties uit de regio geven act de présence .
Reageer!

Eric ten Cate grijpt winst Grote Prijs

BEILEN - Springruiter Eric ten Cate heeft zaterdagavond in Beilen de 29e editie van het concours hippique Indoor Hartje Drenthe op zijn naam geschreven. Hij haalde de winst in de laatste barragerit naar zich toe en gaf Bert-Jan Zuidema het nakijken.
Reageer!

Bronzen speld voor bestuursleden

BEILEN - Reina Limburg en haar man Gerard Limburg werden zaterdagavond vlak voor het begin van de Grote Prijs tijdens het concours hippique Indoor Hartje Drenthe te Beilen in de schijnwerpers gezet.
Reageer!

Grote Prijs nadert

BEILEN - Met de eerste springrubrieken voor paarden in de manege in Beilen wordt geleidelijk toegewerkt naar het hoogtepunt van het concours hippique Indoor Hartje Drenthe, de Grote Prijs.
Reageer!

Laura Zwart zet successen Indoor Hartje Drenthe voort

BEILEN - Laura Zwart heeft dinsdagmiddag in Beilen de gecombineerde dressuurwedstrijd van de klassen Z2 en ZZ Licht gewonnen. Ook won ze de klasse Z1. Tijdens de eerste dag van het concours hippique Indoor Hartje Drenthe kwam de amazone uit het Friese Oosterwolde in de Z2 maar liefst drie maal in de ring.
Reageer!

KERSTSHOW DE GROOTVELDRUITERS DALEN

DALEN - Show, spektakel, sensatie en het wilde westen: met deze verrassende combinatie pakt paardensportvereniging De Grootveldruiters te Dalen uit tijdens de kerstshow op zaterdag 17 december 2016. Alles draait om het thema ‘The USA’.
Reageer!

Grietje Naber wint burgemeestersprijs

ODOORN - De Burgemeestersprijs die tijdens het Zuidenveld in Odoorn werd uitgereikt is dit jaar gegaan naar Grietje Naber uit Nieuw-Weerdinge. De prijs ,een wisselbeker in de vorm van een zilveren-hoed en een trofee, werden aangeboden door de gemeente Borger-Odoorn.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda