Inschrijving Plantsoenloop geopend

De inschrijving van de 59e editie van de Plantsoenloop is geopend. De oudste en gezelligste loop van Groningen trekt op zaterdag 5 november weer een paar duizend lopers naar het sfeervolle Noorderplantsoen. Enthousiaste lopers kunnen deelnemen aan de afstanden 1 km, 2 km, 4 km of 8 km. Het loopevenement kent onderdelen voor kids, scholieren, recreanten en wedstrijdlopers. Vanaf 16 augustus is de online inschrijving geopend via www.plantsoenloop.nl.

Groene route
Bijzonder aan de lopen is het lopen door hét park van Groningen: het Noorderplantsoen. Naast de mooie route is er gezelligheid bij de start, met diverse stands en activiteiten. Het parcours heeft een totale afstand van 2 km. Deelnemers aan de 4 km en 8 km lopen meerdere rondes.

Goede doel: natuurmonumenten
Jeugdsportfonds Groningen is het goede doel. Jeugdsportfonds Groningen biedt sportkansen voor kinderen van 4 tot 18 jaar die om financiële redenen geen lid kunnen worden van een sportvereniging. “Alle kinderen moeten sporten” en daarbij is de hulp van het Jeugdsportfonds hard nodig. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.plantsoenloop.nl en volg de Plantsoenloop ook op Facebook en Twitter.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda