FOODCONTEST BIJ MEDIA MARKT EMMEN Voorrondes op zaterdag 3 december

EMMEN - Zaterdag 3 december wordt in Media Markt Emmen van 13:00 tot 17:00 de voorronde gehouden van de Media Markt Foodcontest. In deze kookwedstrijd gaat Media Markt op zoek naar de beste hobbykok van Nederland.

Verspreid door Nederland worden in zes vestigingen voorrondes gehouden. Na elke voorronde blijft er één deelnemer over die naar de finale gaat. De uiteindelijke chefkok van 2016 wint allerlei leuke prijzen. Tijdens de voorronde krijgt elke kandidaat een Hello Fresh box en gaat met die ingrediënten aan de slag om een heerlijk maaltje te bereiden.

Fantasie en creativiteit spelen daarbij een belangrijke rol. Iedere deelnemer heeft een compleet ingerichte keuken met professionele AEG-apparatuur tot zijn of haar beschikking. Het winkelend publiek krijgt de mogelijkheid om het gerecht van de deelnemer te proeven en te beoordelen op smaak, presentatie en creativiteit.

Kom dus gezellig kijken bij Media Markt Emmen aan het Noorderplein 90 naar de kookwedstrijd op zaterdag 3 december tussen 13:00-17:00 en proef en stem mee voor de beste kok! Volg de ontwikkelingen op Twitter, Instagram en/of de Facebookpagina Media Markt Emmen Events.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda