Rabobank-cheque voor Glasvezel De Wolden

RUINEN - Maandag 16 januari om 14:00 uur heeft dhr. J.J. van der Werff van Rabobank Zuidwest-Drenthe op de Brink van Ruinen een cheque van 5000 euro overhandigd aan de voorzitter van Glasvezel De Wolden, Geu Benak. Het geld is meer dan welkom, legt voorzitter Benak uit.

“In de dorpen die nu als volgende aangelegd gaan worden, moeten we nog met de promotie beginnen. Informatie-avonden organiseren, folders drukken en verspreiden en ga zo maar door. Onze vrijwilligers doen dat allemaal graag, maar de materialen die we daarbij nodig hebben, moeten natuurlijk wel bekostigd worden. Daar komt deze cheque prima van pas”.

Ook ziet Benak deze hulp van de Rabobank als een vorm van erkenning. “De Rabobank geeft ons hiermee niet alleen financieel , maar ook mentaal een steuntje in de rug. Glasvezel is van cruciaal belang voor de toekomst van De Wolden. Willen wij een vitale plattelandsgemeente blijven, dan hebben we veel meer nodig dan de beperkte mogelijkheden van een coax-kabeltje of een draadloos netwerk. Het doet ons deugd dat de Rabobank het belang van ons project onderschrijft en erkent door middel van deze financiële ondersteuning.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda