Stichting Cho opent onderkomen in oude dierentuin

EMMEN - In het paviljoen van de oude dierentuin in Emmen hield de stichting Cho (vlinder/vrijheid) zaterdag open huis. De stichting van Emmenaar Joop Reilman gaat in het paviljoen diverse activiteiten aanbieden voor 50-plussers die vaak eenzaam zijn. Die kunnen nu op een gezellige plek andere mensen ontmoeten.

Reilman benadrukt dat eigenlijk iedereen welkom is bij Cho. 'Wij zijn niet gericht op alleen 50-plussers maar ook jongeren zijn welkom.' De activiteiten die de stichting gaat aanbieden zijn in ieder geval sporten als gym en Chie een Chinees Japanse bewegingsvorm. Maar ook kan men er muziek lessen krijgen, gezellig wandelen in het park, karate lessen voor ouderen, kaarten, bingo, schilderen, darten maar ook clinics van hoe ga ik om met pesten. Maar ook andere nieuwe ideeën zijn van harte welkom want, staat in de folder van de nieuwe stichting. De doelstelling van de stichting Cho is ook om alle activiteiten zoveel mogelijk gratis aan te kunnen bieden. Wij zijn dan ook nog op zoek naar vrijwilligers om deze doelstelling mogelijk te maken.” De opening werd verricht door wethouder Jisse Otter (Wakker Emmen) die al meer dan veertig jaar een goede vriend van Joop Reilman is, maar ook altijd een fanatieke karate leerling van Joop was. De wethouder was blij dat het met het park de kant opgaat die wij met elkaar voor ogen hebben en dat het een park wordt met veel reuring wordt waarin binnenkort ook de kinderboerderij zal worden geopend. Na de opening verzorgde Jenny Veras voor de aanwezigen een optreden en konden ze onder het genot van een door Eurocatering Emmen gratis aangeboden hapje en een drankje kennis maken met de stichting.

Foto: Open huis stichting Chok

Met het doorknippen van een lint door wethouder Jisse Otter, Jopp Reilman en Jenny May werd het onderkomen van de stichting officieel geopend.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda