Stadsboerderij “Dierbare Ontmoeting” officieel geopend

EMMEN -In het voormalige Dierenpark Emmen is afgelopen zaterdag de stadsboerderij 'Dierbare ontmoeting' geopend in de voormalige kinderboerderij in de oude dierentuin.

Wethouder Jisse Otter deed dat na de gebruikelijke toespraak samen met de initiatieneemster Sienie Fischer-Elferink door het onthullen van de nieuwe naam voor de kinderboerderij.

De heropening is een initiatief van Zorggroep de Hooimijt. De stadsboerderij is toegankelijk voor zowel de bezoekers van de Zorggroep De Hooimijt als voor omstanders. Jong en oud kunnen hier uitgebreid kennis komen maken met verschillende boerderijdieren. Daarnaast worden er wisselende activiteiten aangeboden.

Zorggroep de Hooimijt biedt dagbesteding op meerdere locaties in en om Emmen. De zorgboerderij ligt op een prachtige locatie in een landelijke omgeving aan de rand van Emmen, in het karakteristieke dorp Weerdinge. Daarnaast biedt De Hooimijt dagbesteding in de Huiskamer gelegen in de wijk Emmerhout en in het Kantongerecht en het Marktplein beide gelegen in hartje Emmen. Sinds oktober 2016 biedt de Hooimijt ook dagbesteding in de Noorderbreedte in Klazienaveen.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda