5e Rtour van Ronde Tafel 125 weer succesvol

EMMEN - Een bonte stoet auto's trok zaterdag 8 april voor de vijfde keer door het Drentse landschap. Bijna 30 kinderen, allemaal patiënten van de afdeling kinderrevalidatie van het Treant Scheper Ziekenhuis in Emmen, reden mee in de unieke autoâ

De start was bij het eerste automuseum van Emmen, Auto Myskery van Gerrit Misker, hij ontving als gastheer zowel de heren van serviceclub Ronde Tafel 125 als de deelnemende kinderen. De Tafelronde liet met dit serviceproject weer haar betrokkenheid zien met de regio. Volgens Friso Ypma, voorzitter van de commissie is men er absoluut in geslaagd een speciale lustrum editie neer te zetten.

“Vorig jaar hebben wij enorm genoten van de kinderen en hun ouders en ook dit jaar heeft iedereen er enorm van genoten! Mooi dat wij op deze wijze onze maatschappelijke betrokkenheid kunnen tonen. Wethouder Bouke Arends was gekomen om het startschot te geven voor de unieke tocht waarin de kinderen via mooie Drentse landwegen konden genieten van een rondrit. Als tussenstop werd het natuurpark Ellert & Brammert aangedaan in Schoonoord waar Amsterdam Good Cookies alle kleine deelnemertjes voorzag van een heerlijk vers gebakken stroopwafel. Na wat lekkers en wat vermaak door een unieke clown ging men snel door naar restaurant de Gaffel te Valthe waar de afsluitende lunch plaatsvond, de kinderen waren inmiddels moe, maar enorm voldaan.


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda