Veel belangstelling voor The Passion 2017

EMMEN COMPASCUUM – Vanmiddag werd weer de EmmercomPASSION opgevoerd in de Rooms-Katholieke kerk te Emmercompascuum aan het Hoofdkanaal OZ 83. Jongeren van de katholieke, protestantse en baptisten kerk hebben vanmiddag gezamenlijk hun talenten en krachten gebundeld om de boodschap van Pasen te verkondigen.

Dit gebeurde door middel van moderne liedjes en prachtig toneelspel op priesterkoor in de kerk. Het werd mede door het enthousiasme van alle deelnemers en een overvolle kerk een middag die bol stond van de verbondenheid, ontroering en blijdschap voor iedereen!

Voorafgaande aan deze EmmercomPASSION werd het grote kruis in een processie naar de RK kerk verplaatst. Het begin van de processie was bij de Baptisten kerk aan Kanaal A NZ 190. Het kruis, met daarachter een flinke stoet, waarbij zich onderweg steeds meer belangstellenden aansloten, maakte een tussenstop bij de PKN- kerk aan de Runde. Daar werd een moment van gebed ingelast alvorens de processie werd vervolgd naar de RK kerk waar op impsante wijze de Passion werd opgevoerd..


Foto’s Heintje Wolbers


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda