Veel belangstelling tijdens open dag Zorglandgoed Het Rundedal

BARGER COMPASCUUM â

Ook wethouder Rene van der Weide kwam even een kijkje nemen liet zich uitgebreid door Steven Bosman en Harm Nierman van Extern Zorgbureau informeren over de doelstelling en mogelijkheden die dit nieuwe zorgcentrum biedt.

Het nieuw zorgcentrum kan worden afgestemd op de vraag die noodzakelijk is of het gaat om permanente bewoning of via dagbesteding. Hiervoor zijn al een aantal appartementen met keuken, slaapkamer en badruimte gerealiseerd. Ook is er een ruime warme ruimte gecreëerd voor de dagbestedingsactiviteiten. Op het ruime landgoed kan men ook buiten actief zijn met wandelen, tuinieren en meerdere andere activiteiten.

Maar ok als u van rust houdt en privacy wil als u anderen wilt ontmoeten is daar heel goed over na gedacht. Terwijl de familie Bosman voor de facilitaire ondersteuning zorgt voor elke individu zal het zorgcentrum worden gecoördineerd door Extern Zorgbureau Emmen, die onafhankelijk zorg advies en clientenondersteuning biedt. Belangstellenden kunnen via www.hetrundedal.nl alle informatie vinden die men nodig heeft een goed Zorgondersteuning te vinden.Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda