Reünie Gerardusklokjes

BRGER OOSTERVELD - In 1996 bedachten de kinderen van het kinderkoor van de Gerardus Majella Parochie in Barger Oosterveld de naam ‘Gerardusklokjes’ voor hun koor. Ria Schulte was in die jaren de dirigent en Henk Hake was er om het koor muzikaal te ondersteunen.

Het koor floreerde, de kinderen vonden het leuk om in de kerk te zingen. Het sprak de mensen aan, er heerste bij iedere viering een goede en gewijde sfeer in de kerk. Rond het Kerstfeest altijd een volle zaal in de ‘Flinthoek’ waar het koor zorgde voor een avond in kerstsfeer met zang en spel. Het ledental steeg tot vijftig kinderen. Het koor maakte in 2002 een onvergetelijke reis naar de bedevaartplaats Wittem in Zuid Limburg.

Er ontstond sindsdien een hechte band. Een aantal jaren geleden is het kinderkoor echter ter ziele gegaan. En nu…50 aanmeldingen voor een reünie. Iedereen is enthousiast om samen weer tijdens een viering in de kerk te zingen. Zaterdag 27 mei om 19.00 uur is de viering waarin de ‘Gerardus Klokjes’ van 20 jaar geleden, met de pastor van toen, Frans Wielens, de liedjes van toen laten klinken. Na de viering gaan de ‘Klokjes’ naar ‘Crazy Times’ om herinneringen op te halen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda