Feestelijke start uitbreiding Veltmanstichting

WEITEVEEN – Als eerste handeling bij de start van de uitbreiding van de Veltmanstichting fietsten een aantal bewoners met versierde fietsen aan de achterzijde door een papieren wand waarmee de nieuwe aanvoer straat in gebruik werd genomen.

Daarna werd woensdagmiddag met behulp een grote kraan werd woensdagmiddag een begin gemaakt met de uitgraving voor een uitbreiding van de twintig nieuwe appartementen. Op de kraan van Fuhler BV zat bewoner Gerrit van der Laan, terwijl Carla van de Wiel als interim-voorzitter van de raad van Bestuur hem assisteerde en bewoonster Trinie Lohuis van dichtbij in de rolstoel toekeek of alles wel volgens plan liep.

De uitbreiding omvat 20 nieuwe één persoons appartementen met meer comfort en ruimte. Tevens gaan de 92 bewoners in de centrale huismakers ook proberen zelf eten te koken. Tevens zullen de bewoners bij de renovatie van de bestaande kamers ook veel inbreng hebben in de aankleding en de kleurstelling. Erik de Jong, rayonmanager R & B Treant gaf tenslotte nog even aan dat de opleveringsdatum in september/oktober 2018 ligt. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda