Nieuw paviljoen op Griendtsveenpark officieel geopend

ERICA - Open huis in het Griendtsveenpark ter gelegenheid van de feestelijke opening van het nieuwe Paviljoen. Vrijdagmiddag werd onder grote belangstelling het nieuw gebouwde Paviljoen op het Griendtsveenpark officieel geopend door wethouder Rene van der Weide.

Dit Paviljoen is gebouwd om de bezoekers van het park koffie/thee en meer service te kunnen aanbieden. Het andere gedeelte is voor de vrijwilligers van de Noorderbrug, de Thriantaschool en Vogel Huuske die nu hun eigen kantine hebben. Samen met onze eigen vrijwilligers zorgen zij ervoor dat de dieren en het park er verzorgd uitziet. Het park is nu ook dankzij de medewerking van verschillende bedrijven rolstoel geschikt.

Het nieuwe gebouw kwam tot stand dankzij een aantal giften van onder anderen het echtpaar Jan en Mini Peters, Rabo Stimuleringsfonds en het Oranjefonds. Tijdens de opening werden de aanwezigen door leerlingen van het AOC Terra College rondgeleid. Voor de kinderen was ook gezorgd met een springkussen, diverse spelletjes, rad van avontuur en grabbelton.


Wethouder Rene van der Weide had de eer om het lint door te knippen waarmee het nieuwe onderkomen van het Griendtsveen park werd geopend. (foto Heintje Wolbers)


De heer Jan Peters, die een belangrijke bijdrage deed mocht een herinneringsbordje onthullen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda