Weer stapje gezet in ontwikkeling Experimenteerbeurt

EMMEN – In de afgelopen week is de omgeving van de Experimenteerbuurt weer een stapje verder op de weg naar succes. . . .Het “Cubestee”-gebouw is geplaatst, het bordje ook, maar het veld voor en rondom het gebouw was ronduit gevaarlijk. Niet door de planten, maar de vele bulten en met name de gaten.


Alya Assen, samen met Diem Do de trekker van het Experimenteerbuurt project, hebben het verzoek om het veld te egaliseren neergelegd bij de Emmense Uitdaging. Hun inzet heeft Wegenbouwbedrijf De Roo bereid gevonden om daar in te voorzien en kwam de shovel van het wegenbouwbedrijf uit Barger Oosterveld bij de Cubestee om het veld om het veld “glad te strijken”.

Een bijzonder moment omdat al deze acties via de Emmense Uitdaging gebeuren allemaal met gesloten beurzen. Het wordt gedaan in het kader van elkaar helpen om de samenleving mooier en beter te maken, middels (opnieuw) de regels van Noaberschap. De aanvrager (de Experimenteerbuurt) is er mee geholpen en de aanbieder (de Roo) geeft daarmee invulling aan Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap. Nu nog weer aan de slag om ook de bestrating ergens vandaan te halen.


Onder het toeziend oog van de initiatiefnemers is de shovel bezig om de grond rondom het Cubestee gebouw te egaliseren.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda