Het Turfhuus viert haar 1 jarig bestaan

EMMER COMPASCUUM - Alweer 1 jaar geleden dat het Turfhuus, zorgcentrum voor dagzorg- en activiteiten, haar deuren opende te Emmer Compascuum. Het Turfhuus biedt professionele dagbegeleiding en dagzorg voor o.a. mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking, maar ook voor eenzame ouderen die bijna nergens nog aansluiting vinden. Er wordt een zeer gevarieerd dagprogramma geboden zoals o.a. sport, spel, beweging.


Zo worden de cliënten begeleid door Fysio Totaal welke haar specialisme op het gebied van geriatrie met het Turfhuus delen.
Een andere afwisselende activiteit is het wekelijkse bezoekje van leerlingen van de rkbs de Hoeksteen met
als motto, jong en oud verbinden.

Het Turfhuus staat niet stil en is steeds opzoek naar nieuwe uitdagingen om het welzijn en welbevinden van haar cliënten te bevorderen. De uitjes zijn door ook een onderdeel van. Het gezamenlijk eten is een belangrijk onderdeel van de dag. Heerlijke verse gerechten in eigen keuken bereid.

De cliënten van het Turfhuus worden zelf gehaald door de medewerkers van het Turfhuus. Belangrijk hierin is even een extra contactmoment met de eventuele mantelzorger. Een woord, een lach, een handdruk. Namens het Turfhuusteam, Joke, Judith, Rikie en Theo, hartelijk dank voor uw belangstelling in het afgelopen jaar. Meer weten? Bel. 0591-351367 en vraag naar het Turfhuus.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda