Nieuw onderkomen Ben Kwijt geopend

EMMEN – Sinds 1 november is de Ben Kwijt fietsenloods gevestigd aan de Prins Hendrikweg 10 in Emmen. Nu alles op zijn plek staat was het moment daar om er een officieel tintje aan te geven.

Na een korte toespraak van directeur Veiligheidszorg Henk de Rade, werd de officiële opening verricht door burgemeester Eric van Oosterhout en Harrie Harms, de coördinator van deze vestiging. Hier komen gevonden fietsen terecht die na een periode van zes tot acht weken blijven staan voor de rechtmatige eigenaar. Als zich niemand meld dan gaan de fietsen in onderhoud om later te worden verkocht.

Na de opening konden de ongeveer zestig aanwezige genodigden de prachtig ingerichte hal bezichtigen. Ter gelegenheid van deze opening werd later in de morgen ook nog een verkoop van fietsen gehouden en vonden ongeveer 23 fietsen een andere eigenaar. Het is volgens Harrie Harms het plan om in maart 2018 weer een grote fietsverkoop tel gaan organiseren.

Harrie Harms en burgemeester Eric van Oosterhout openden met het doorknippen van ene lint de nieuwe vestiging van Ben Kwijt.


Harrie Harms en Henk de Rade geven burgemeester van Oosterhout ene rondleiding en informatie hoe de procedure is met gevonden fietsen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda