Vormbehoud voor Four Tops tijdens Ice Curling Cup in Emmen

EMMEN - ‘Four Tops’ hebben de stijgende lijn van voorronde 1 weten voort te zetten. De koploper won woensdagavond, in de 2e en beslissende voorronde, de eerste 3 wedstrijden. In het 4e en laatste duel was de concentratie verdwenen. Gevolg, een flinke tik om de oren van ‘De Nathalzen’, 0–4. Over ‘De Nathalzen’ geschreven. De debutant kwam, met een 3e plaats, uitstekend voor de dag.


Andere opvallende zaken in Groep B. De sprong van ‘Friends on Tour’ van plaats 15 (na voorronde 1) naar plaats 4 en de keurige finaleplaatsen voor de ‘Paradijsvogels’ en ‘Team Suydevelt’. De topsportclubs FC Emmen en Oosting E&O konden het niet bolwerken tegen de vrienden- en bedrijven teams. Ook voor Ronde Tafel 125, Pink Ladies en Ladies Circle, allen finalisten vorig jaar, is het na de voorrondes over en uit.

De lantaarndrager in Groep B was, is en blijft Quick Reclame. Positief was dat het team van captain Tom de Groot woensdagavond, met een 3 – 0 overwinning op KP Interieur, wel de eerst punten binnengehaald.

Geplaatst voor de finale op donderdag 4 januari: Four Tops, Bedrocks, De Nathalzen, Friends on Tour, Iceholes, Melody 2, Paradijsvogels en Team Suydevelt.

Vanavond, donderdag 21 december, de laatste voorronde voor Groep C. Aanvang: 19.30 uur. Emmen on Ice, Raadhuisplein Emmen. Toegang gratis!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda