Rabobank Emmen-Coevorden nieuwe stadionsponsor FC Emmen

EMMEN - Rabobank Emmen-Coevorden wordt de nieuwe stadionsponsor van FC Emmen. Ook de naam van het stadion verandert hiermee: De JENS Vesting gaat voortaan De Oude Meerdijk heten. Een naam die niet alleen beide partijen verbindt maar ook de band met de regio versterkt. Vanaf 19 januari 2018 wordt Rabobank Emmen-Coevorden de nieuwe stadionsponsor van FC Emmen.


Hiermee wil de bank vooral de band met de regio verstevigen en haar maatschappelijke functie invulling geven. Rabobank Emmen-Coevorden was al sponsor van de jeugdopleiding van FC Emmen en ondersteunt sinds dit seizoen ook een aantal amateursportverenigingen in de regio waaronder atletiekvereniging De Sperwers en FC Klazienaveen. Chéry Wortelboer, directievoorzitter van Rabobank Emmen-Coevorden: ‘We willen graag de verbinding met de regio; zowel met de bedrijven als met de inwoners. Vandaar ook dat we er niet voor gekozen hebben om onze naam letterlijk aan het stadion te verbinden, maar te kiezen voor de naam ‘De Oude Meerdijk’. Hierbij laten we ons supportershart spreken; het is een naam die wat ons betreft erg goed past bij het roemruchte verleden van de club. En bij haar supporters. Als coöperatieve bank vinden we dat belangrijk.’

Wim Beekman, directeur FC Emmen, is blij met de nieuwe stadionsponsor: ‘Dit past in onze ambitie en in onze plannen voor de toekomst; op termijn willen we met FC Emmen eredivisievoetbal spelen. Samen staan we dan veel sterker.’ Ook voor Rabobank Emmen-Coevorden is FC Emmen een mooie manier om ambities waar te maken. Chéry Wortelboer: ‘Als bank willen we de economische ontwikkeling van de regio en haar bedrijven stimuleren. FC Emmen biedt hiervoor een platform en netwerk waar het regionale bedrijfsleven samenkomt.

Op deze manier versterken beide partijen en hun ambities elkaar.’ Rabobank Emmen-Coevorden neemt het stokje over van JENS Security dat gedurende de afgelopen 3,5 jaar haar naam verbonden heeft aan het stadion. Wim Beekman: ‘Met deze vorm van sponsoring heeft JENS Security haar gestelde doelen bereikt; deze lagen vooral op het gebied van naamsbekendheid. Door haar naam te verbinden aan het stadion is dit een succes gebleken’. JENS blijft nog wel betrokken bij FC Emmen als sponsor.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda