Sc Angelslo wint ook in Kerkenveld

KERKENVELD – In de zaterdag 5e klasse E won Sc Angelo met 3-1 van VVAK, De wedstrijd begon in een te laag tempo van beide kanten met veel balbezit voor SC Angelslo. VVAK zakte in en liet Angelslo komen tot aan de middellijn. Angelslo kreeg in de 3e minuut een 100% kans maar Ali Arslan schoot over.

In de 14e minuut kreeg VVAK een strafschop van Scheidsrechter Ebeltjes na een overtreding op de achterlijn maar Keeper Brands tikte de bal geweldig uit de hoek. Toch wist VVAK op voorsprong te komen als Erik Sieders vanaf rechts een voorzet en Arjan Spang vrij voor de keeper kon binnenschieten. SC Angelslo kreeg daarna veel kansen op de gelijkmaker en die kwam er ook in de 43e minuut.Dragan Sladakovic wist na een overtreding op 20 meter het doel de bal prachtig in de rechter bovenhoek te schieten.

Na de rust schakelde SC Angelslo een tandje bij en VVAK kon alleen maar verdedigen. In de 49e minuut kwam Angelslo op voorsprong als Dragan Sladakovic een voorzet van Ali Arslan beheerst af te ronden. 1-2. VVAK gaf het nog niet op en kreeg ook nog kans op de gelijkmaker maar doelman Jarno Brands liet zich niet verrassen. De wedstrijd werd beslist als VVAK wil wegwerken, maar als de bal bij Gezim Luli Vanaf de 16 meterlijn schoot hij de bal hard binnen, 1-3 e dat werd uiteindelijk ook de eindstand. Een terechte maar moeilijke overwinning voor SC Angelslo tegen een hardwerkend en sportief VVAK.