Dansgroepen UNIDO weer succesvol

SNEEK - Afgelopen zaterdag 31 maart hebben de streetdance en showdance teams van GV UNIDO wedstrijden gehad van het NNKS, deze keer in Sneek. Hierbij, een overzicht van de wedstrijd: Als eerste namens UNIDO was het de beurt aan showdance team SOLUTION. Met hun thema Rave Leijn hebben zij een goede dans neergezet. Zij zijn hierbij beloond met de 6e plaats, in de categorie 13 t/m 15 jaar beginners.


Als tweede was het de beurt van het showdance team REVOLUTION. Ze hebben opgetreden in de categorie 16+ beginners. Zij hebben met hun thema Beauty and the Beast een mooie show neergezet. Dit is hun beloond met een podiumplaats! Zij hebben de beker van de 3e plaats mee naar huis mogen nemen, gefeliciteerd!!

Vervolgens was het de beurt aan de streetdance. Hier was als het als eerste de beurt aan het team INFUSION. Een zware categorie, 16 t/m 18 jaar selectie. Het team heeft een goede dans neergezet, en heeft hiermee de 6e plaats behaald.

Als laatste namens UNIDO was het de beurt aan het team DIVERGENT. Zij kwamen uit in de categorie 16 t/m 18 demo, de hoogste categorie van het NNKS. Zij hebben een goed resultaat neergezet, en de beker van de 4e plaats mee naar huis mogen nemen, gefeliciteerd!!

Wij zijn trots op al onze teams, en wensen ze veel succes bij de wedstrijden die nog komen!!

Lijkt het jou ook leuk om met wedstrijden mee te dansen, bij SHOWDANCE en/of STREETDANCE teams?? Houd dan onze pagina goed in de gaten!! Wij zullen binnenkort de datum voor de audities plaatsen!!

Natuurlijk kan je met alle niveaus bij ons terecht! Kijk op www.gvunido.nl voor ons aanbod, en kom een keer langs en doe mee! En onthoud: de eerste 2 lessen zijn altijd gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda