Open Huis Golfpark Exloo

EXLOO - Op zaterdag 21 april a.s. houdt Golfpark Exloo, samen met het Hippisch Centrum Exloo en het Familieresort Puur Exloo, een Open Huis. De Open Dag van Golfpark Exloo wordt georganiseerd van 10.00 uur tot 15.00 uur. Het Golfpark is gelegen tussen natuurgebied "De Zoersche Landen" en de Hondsrug aan de Valtherweg nummer 27A in Exloo (Naast het Hippisch Centrum).


De club heeft ruim 500 leden en is gevarieerd in opzet en technisch aantrekkelijk voor ieder spelniveau. Geïnteresseerden worden gastvrij ontvangen met een kop koffie. Na de introductie met de Golfsport, worden er door onze pro Willem Kruysifix golfdemonstraties gegeven, er is de mogelijkheid om een golfles te volgen en men kan onder begeleiding een aantal holes op onze prachtige baan spelen.

Golfpark Exloo is een zeer laagdrempelige baan waar gezelligheid en gezond, sportief bezig zijn, hand in hand gaan.
Ook voor de jeugdige bezoekers zijn er allerlei activiteiten georganiseerd. Naast de kennismaking met de Golfsport kunnen ze onder andere Pizza,s bakken, Pony rijden, geschminkt worden en natuurlijk zijn er springkussens.

Wilt U eens een keer een kijkje nemen op een mooie Golfbaan en een keer kennis maken met de Golfsport, bent U op genoemde zaterdag 21 april van harte welkom aan de Valtherweg in Exloo.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda