Humanitas Kindervakantieweken 2018

BENNEVELD - Ook dit jaar organiseert Humanitas in de zomervakantie weer vakantiekampen voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar. Deze kampen worden gehouden in een kampeerboerderij in Drouwen in Drenthe.In de buurt zijn zandvlakten en bossen die zeer geschikt zijn voor speurtochten, nachtwandelingen en spelletjes.


Ieder jaar zijn er weer vrijwilligers die de kampen organiseren en de kinderen begeleiden tijdens de vakantieweken. Zij zorgen ervoor dat de kindderen een fijne vakantie hebben. Met sport, spel disco, zingen en creatieve activiteiten wordt een groot deel van de vakantie doorgebracht. Dus samen kletsen, spelen en lol maken, maar ook opruimen en schoonmaken!

Deze kampen worden gehouden in Drouwen en Appelscha. De kampen in Appelscha zijn speciaal ingericht voor kinderen met een gedragsafwijking in de zin van ADHD, PDDnos of anderszins. Deze kinderen moeten wel als zodanig gediagnostiseerd zijn. Voor gezinnen met een bijstandsuitkering worden de kosten volledig vergoed door de gemeente Emmen.

Aanmelding voor de kampen dient zo spoedig mogelijk te gebeuren maar in ieder geval uiterlijk 1 mei. Voor meer informatie en eventueel aanmelding van kinderen kunt u bellen met:
de heer Koops, tel. 06-10674935 of mevrouw Berends, tel. 0591-271628.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda