BARREL Food Truck Fest

EMMEN - De voorbereidingen voor vierde editie van het BARREL Food Truck Fest in Emmen zijn in volle gang. Op het Raadhuisplein in Emmen, kun je eind juni weer drie dagen lang smullen van streetfood. Het evenement is gratis toegankelijk. De organisatie heeft weer een mooie gevarieerde en vooral zeer smakelijke line-up geselecteerd voor Emmen.


Uit heel Nederland reizen de foodtruckers naar Emmen voor het BARREL Food Truck Fest, om de bezoekers van hun wereldse gerechten te laten genieten. Je kunt daarbij denken aan Broodjes kogelbiefstuk met truffelmayonaise of buikspek, Thaise chicken wraps, pulled pork, churros, hotdogs, vegie taco’s, steamed buns, friet stoofvlees met mango chutney, Thaise lekkernijen, Turkse specialiteiten, frozen yoghurt, spareribs, smoothies en verse kokosnoten!

De organisatie achter de European Street Food Awards heeft, op aanbeveling van verschillende foodtruckers uit Nederland, de samenwerking gezocht met BARREL Food Truck Fest uit Emmen om Nederland te representeren. Tijdens BARREL Food Truck Fest kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete foodtruck. Op zondagmiddag 24 juni wordt de winnaar tijdens BARREL Food Truck Fest bekend gemaakt. De foodtruck met de meeste stemmen wint de titel ‘Beste Foodtruck van Nederland’ en mag door naar de Europese finale van de European Street Food Awards in Berlijn.

BARREL opent op vrijdagmiddag 22 juni om 16.00 uur. Een ideaal moment om je vrijdagmiddag borrel te besteden en het weekend in te luiden met collega’s en vrienden. Overal op het terrein en bij de foodtrucks kan contant afgerekend worden. Je hoeft dus geen muntjes te kopen. Aan de bar en bij sommige foodtrucks kan er ook worden gepind. Lekker eten en drinken smaakt natuurlijk nóg beter onder het genot van goede muziek. Dit jaar verrast BARREL ook weer met leuke bands en Dj’s.

Openingstijden BARREL Food Truck Fest:
Vrijdag 22 juni, 16:00 uur – 00.00 uur
Zaterdag 23 juni, 12.00 – 00.00 uur
Zondag 24 juni, 12.00 uur – 21.00 uur
De toegang is gratis.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda