In de week van de toegankelijkheid, gratis excursie door het Barger-veen.

WEITEVEEN - Op dinsdagmiddag 2 oktober is de huifkar van Staatsbosbeheer (Veenland Express)gereserveerd voor een excursiedoor het Bargerveen. Hierbij wordt extra rekening gehouden met minder validen. Deze middag wordt mogelijk gemaakt door Staatsbosbeheer Het Veenland, restaurant Bij Wollengras en de OSOG. Gaat u mee?


Deelname is gratis (inclusief consumpties) maar vol is vol. Geeft u daarom snel op bij Pascal de Haas van de OSOG (Overleg- en Samenwerkingsorgaan van Gehandicapten Emmen). Pascal is bereikbaar via telefoonnummer 06- 27 86 83 60 of per mail pascaldehaas@yahoo.com. Uiteraard u begeleid(st)er is ook van harte welkom.


Week van de toegankelijkheid

De excursie wordt georganiseerd in de Week van de toegankelijkheid (1 tot en met 6 oktober) . In deze week worden landelijk activiteiten georganiseerd die te maken hebben met toegankelijk voor minder validen. Voor de meeste mensen is het heel gewoon: je vrije tijd vul je zelf in, je doet de dingen die je zelf wilt doen.

Voor bijna één op de vijf personen is dit geen vanzelfsprekendheid. Dit heeft alles te maken met de toegankelijkheid van bijvoorbeeld musea, horeca, sportclubs, attractieparken en natuurgebieden. De Week staat dit jaar daarom in het teken van toegankelijk recreëren en doen wat je zelf wilt. Doet u ook mee?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda