Open Dag Brandweer Emmen en veiligheidszorg Drenthe

EMMEN - Op zaterdag 22 september 2018 is er weer een open dag van Brandweer Emmen en Veiligheidszorg Drenthe. Van 10.00 uur tot 16.00 uur ben je van harte welkom aan de Nijbracht 43a te Emmen. Tijdens deze open dag kun je diverse brandweervoertuigen en materialen bezichtigen en zijn er allerlei demonstraties op het gebied van hulpverlening en brandbestrijding.


Tevens zal Veiligheidszorg Drenthe toelichting geven over haar werkzaamheden. Ook zijn Veilig Verkeer Nederland, de brandwondenstichting, politie en schoorsteenveger Fidder aanwezig om demonstraties en uitleg te geven over hun werkzaamheden. Voor de kinderen zijn er veel leuke activiteiten waaronder een luchtkussen.

Parkeren
Voor de open dag zijn parkeerterreinen ingericht die worden aangeduid met borden en door verkeersregelaars. Bezoekers worden vanaf de parkeerplaats met busjes vervoerd naar de kazerne en weer terug. Op de bezoekersparkeerplaatsen voor de kazerne zijn invalideparkeerplaatsen aanwezig.

Openbaar vervoer
Bezoekers die met de bus willen komen kunnen het best lijn 3 pakken, deze stopt voor de kazerne. Lijn 44 stopt dichtbij de kazerne van Emmen, namelijk ter hoogte van Nijbracht 25.

Informatie
Voor vragen kunnen bezoekers telefonisch contact opnemen met brandweer Emmen:0591-547100.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda