Slapen als een vorst bij Bosma Bedden in Emmen

EMMEN - Slapen als een vorst is niet voor iedereen weggelegd. Maar slapen op een bed waarop ook de leden van het koninklijk huis van Engeland liggen is nu ook mogelijk in Drenthe. Bosma Bedden in Emmen heeft namelijk als enige in Drenthe de exclusieve rechten verkregen van het Engelse beddenmerk Hypnos. Koninklijk slapen kan nu dus echt.

Gerrie Bosma glimt van trots. “We zijn hier echt heel blij mee. Want Hypnos behoort tot de mooiste en meest traditionele beddenmerken ter wereld. Niet alleen slaapt het Britse koningshuis op deze bedden, het merk bestaat ook al meer dan honderd jaar en is daarmee hofleverancier van Buckingham Palace.” Tot nu toe was Hypnos alleen in Engeland te koop. Dit jaar hebben ze ook de overstap gemaakt naar het continent om het merk internationaal neer te zetten.

Voorlichting en advies
Terwijl Hypnos honderd jaar bestaat, viert Bosma Bedden het feit dat het nu alweer 55 jaar lang bedden verkoopt. De ervaring die bij Hypnos is verwerkt in het produceren van bedden, gebruikt Bosma Bedden voor het geven van voorlichting en advies over de verschillende types bedden en matrassen en het slapen in het algemeen.
Hypnos maakt elk bed met de hand op wens van de klant. Bosma: “Er wordt honderd procent Co2 vrij geproduceerd en gebruik gemaakt van de beste en meest duurzame materialen. Ieder bed is een uniek bouwwerk dat met de meeste zorg met de hand wordt vervaardigd door ervaren vakmensen. Uit testen is gebleken dat Hypnos bedden tot de meest comfortabele ter wereld worden gerekend.”

Tien jaar garantie
Bij Bosma Bedden in Emmen is het natuurlijk mogelijk de Hypnos boxspring bedden uit te proberen. “We hebben een aantal modellen in de showroom opgesteld in verschillende prijsklassen. Ervaar bij ons dat je ook kunt slapen als een vorst.” Op alle Hypnos bedden krijgt de koper tien jaar garantie en gratis recycling. Er is al een Hypnos matras verkrijgbaar vanaf 1295 euro. “Slapen op koninklijke bedden is nu ook mogelijk tegen betaalbare prijzen.”


In de gezellige showroom staan natuurlijk ook boxspring combinaties opgesteld van de merken Caresse, Velda en het exclusieve Royal Dream huismerk. Daarnaast heeft Bosma Bedden de Tempur matrassen in huis. Ook voor beddengoed is Bosma Bedden het juiste adres. Kom kijken bij Bosma Bedden aan de Nijbracht 84a in Emmen of bel 0591 648 328.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda