Marko Kroon te gast bij Veteranen Organisatie Zuidoost Drenthe

EMMEN - Goedemorgen beste mensen, wij hebben een aantal vragen maar ik wil beginnen met de voetbalkaartjes. Die kaartjes voor de wedstrijd FC Emmen - Willem II op zondag 23 december op De Oude Meerdijk, zijn ter beschikking gesteld door FC Emmen op aanvraag van het bestuur.

Jullie maken allemaal kans op die laatst kaartjes, gewoon vragen en als wij er nog hebben dan krijg je die. Je hoeft geen lid te zijn of te worden van onze stichting.

Een andere vraag en die is voor ons als bestuur erg belangrijk en daarom hopen wij dat we ook reacties van jullie krijgen. Het is niet gemakkelijk om iets te organiseren en zeker niet iets wat bij de meesten in de smaak valt. Daar je ergens moet beginnen hebben wij voor zondag 23 december ook omdat het niets kost, Marco Kroon uitgenodigd.

Wat je ook van de man vindt, vertellen kan hij en ook mensen boeien. Ook kan zijn komst een mooie kaskraker voor ons zijn want donaties zijn moeilijk binnen te halen. Laat dus even weten wat jullie graag zouden willen doen ergens in juni.

Tot ziens op zondag 23 december, vanaf 16.45 uur in FC Emmen stadion De Oude Meerdijk.

Voor meer informatie:
J.F.L. Haeren
Nijkampenweg 389
7815GX Emmen
Mobiel: 06 14499341
Email: leo.haeren@gmail.com

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda