Gedenktocht Emmemoriam

EMMEN - Op zondagavond 10 februari 2019 vindt op het Rensenpark de gedenktocht "Emmemoriam" plaats. Dit is een gratis toegankelijke rondwandeling voor een iedereen. De inloop is tussen 17.30 en 20.30u. De wandeling heeft als thema "gedenktocht voor een ieder die iemand mist".


Drentse Kei
De naam van uw overleden dierbare(n) kunt u op een kei aanbrengen en deze neerleggen op een speciale herinneringsplaats. Deze plaats zal de eerste maanden in het Rensenpark zijn en daarna een parmante bestemming krijgen op het toekomstige natuurbegraafpark Oeverse Bos. De naam aanbrengen kan ter plekke en is kosteloos. Daarnaast biedt kunstenaar Ingo Leth de mogelijkheid voor een workshop om de steen kunstzinnig vorm te geven (klein hunebed, zie foto evenement). U kunt zich daarvoor opgeven via emmemoriam@gmail.com De kosten zijn €15,- (incl materiaal). De mogelijkheden zijn: Zaterdag 2 februari van 9 tot 11u en Dinsdag 5 februari van 14 tot 16u.

Oproep
We roepen eenieder op die graag met ons zijn of haar herinnering wil delen. Een mooi gedicht of muziek wat u aan diegene doet denken (eventueel een foto), mail het ons. Laat ook weten of deze getoond mogen worden of dat de muziek gedraaid mag worden in het stadstheater of langs de route. Het mailadres is: emmemoriam@gmail.com (graag voor 31 januari).

Muziek
Langs de Emmemoriamroute spelen diverse artiesten.
Er zijn diverse gelegenheden geopend.

Welke artiesten kunt u verwachten:

* Isa Zwart (gitaar/zang) won al eens het Drents Liedjesfestival)

* Bas Stoker (piano)

* Dion van der Geest (gitaar/zang)

* Jeany Veras (het gezicht van Cho op Rensenpark)


* Live koor

Verder zijn open:
Restaurant De Drommedaar
Cho 50+ in het paviljoen Rensenpark
Galerie Bij Leth
Galerie Micksart
Engels theehuis Twessers
En Akka's Stadsboerderij

Emmemoriam is een initiatief van:
DLE Emmen
Crematorium de Meerdijk
Monuta
Adevents/stichting Talentblik

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda