Extra activiteiten die we willen gaan organiseren in het inloophuis Sigrids Garden.

EMMEN - Met ingang van 7 maart gaan Sigrids Garden beginnen met een gesprekscafé. Dit gesprekscafé zal op iedere 1e donderdagochtend van de maand georganiseerd worden. Zoals u aan bijgevoegde flyer kunt zien beginnen we die morgen met een informatieve en actieve ochtend over natuurgeneeskunde.


Er kunnen lezingen, interactieve ochtenden of gewoon een gezellige ochtend met een kopje koffie/thee en luisterend oor georganiseerd worden en we willen u daar door deze mail graag op attenderen.

Wilt u zelf iets organiseren of heeft u belangstelling voor iets speciaals en u wilt dit een podium geven, geeft u het aan ons door en dan kunnen we hier samen naar kijken of het haalbaar is dit in het inloophuis te organiseren.
Kosten voor deze ochtenden, een vrije gift in onze donatie box.

Ook gaan we vanaf 28 maart welness ochtenden aanbieden. Altijd de laatste donderdag van de maand. Steeds verschillende verwenbehandelingen. U kunt denken aan schoonheidsspecialiste, allerlei verschillende massages, nagelstyliste, klankschalenmassage enz. Houd hiervoor onze website in de gaten, maar u krijgt natuurlijk als trouwe volger van ons inloophuis alle informatie toegestuurd.

Kosten voor deze welnessochtenden zullen rond de € 7,50 zijn, dit zal altijd vermeld worden op de flyers die de activiteiten aangeven.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda