Veel belangstelling voor Modelspoorbeurs MSC Emmen

EMMEN – De Modelspoorwegclub Emmen, MSC Emmen organiseerde afgelopen zaterdag weer de jaarlijkse Modelspoorbeurs van Zuid-Oost Drenthe! In het Fletcher Hotel-Restaurant te Emmen. Ook deze keer was er weer veel te bekijken, waaronder naast de meer dan 100 meter spoorwegmateriaal, een aantal mooie modulebanen in verschillende schalen en spoorbreedtes, diorama’s en demonstratie digitale besturing, etc.


Een zeer groot emplacement met radiografisch bestuurde vrachtwagens van “De Vrije Truckers”, een mooie Western modulebaan in schaal van de heer Kuik uit Assen en het meters lange spoor van N-Spoor Nijmegen. Martin Tuinstra komt met een digitale demonstratiebaan en demonstratie decoder inbouw. Voor de kleintjes was er weer LEGO en films en kleurplaten en konden zij ook zelf weer een heus Rangeerdiploma halen.

Naast de grote diversiteit aan modelspoormateriaal was er ook veel informatie op modelspoorgebied, zoals Digitale besturing en aankleding. Herman Scholten, penningmeester en coördinator van de beurs: ,,Wij kunnen denk ik met bijna 400 bezoekers met een goed gevoel terugkijken op deze beurs. Indien men na een bezoek aan deze beurs belangstelling heeft voor modelsmalspoor kan men altijd even komen kijken op de clubavonden van de in 1980 opgerichte Modelspoorwegclub Emmen. Die worden elke maandagavond (behalve op feestdagen!) gehouden tussen 19.45 en 22.30 uur in de gezellige clubruimte aan de Nautilusstraat 3 in Emmen”.


Zowel van jong en oud was er afgelopen zaterdag weer veel belangstelling voor alles wat met modelsmalspoor te maken heeft.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda