Provinciaal kampioenschap Bridgen zit er weer op

EMMEN - Het kampioenschap van de provincie Drenthe voor de paren competitie is weer achter de rug. De wedstrijden werden op vijf woensdagavonden, een keer per maand) gespeeld in het Brinkenhoes te Bargeres. Er namen in totaal 38 paren deel, verdeeld over drie niveau's. Het district Drenthe organiseert deze competitie in samenwerking met de Bridgeschool Drenthe en de Emmer Bridge Vereniging.


De Hoofdklasse is er voor de sterkste bridgers van Drenthe. De Eerste Klasse is voor de gemiddelde bridgespeler. De Tweede Klasse is toegankelijk voor beginnende bridgers, eventueel met een iets sterkere partner. Wie is het komend jaar de kampioen van Drenthe?

In de Hoofdklasse is de eerste plaats veroverd door de heren Onno van Nes uit Hoogeveen met Cees de Vries uit Klazienaveen. In de Eerste Klasse was de winnaar de heren Rob Bos en Gerard Arling uit Assen In de Tweede Klasse ging de hoogste eer naar de heren Johannes Jeuring en Wim Boer uit Emmen


Wedstrijdleider Jan Derks deelt op de foto's de bekers uit aan de heren Cees de Vries en Onno van Nes.
(foto Jannie van Vondel) ,


Op deze foto de uiteindelijke Drentse kampioenen Cees de Vries uit Klazienaveen en Onno van Es uit Hoogeveen in actie tegen Gezinus de Leeuw en Hendrik de Leeuw uit Borger.


Op deze foto zie je links voormalig gemeente secretaris (van de gemeente Emmen) Arjan Mewe in actie met zijn bridgepartner Cas Rademacher uit Emmen. Zij eindigden op de vijfde plek in de beginnerspoule. Niet onverdienstelijk. (foto's Jan Derks)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda