De Derde Helft bij FC Emmen

EMMEN - De Derde Helft is een samenwerkingsinitiatief van Het Nationaal Ouderenfonds, Naoberschap United, de maatschappelijke stichting van FC Emmen, Huize Odoorn en Supportersvereniging Rood-Wit. De Derde Helft is een maatschappelijk programma, en biedt verschillende leuke en sociale activiteiten aan gericht op alle 55-plussers uit de regio. De activiteiten worden voor- en door 55-plussers uitgevoerd, en vinden elke week plaats binnen de muren van een unieke locatie, namelijk het supportershome van FC Emmen in Stadion De Oude Meerdijk!


U ben van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij De Derde Helft van FC Emmen, er is altijd mogelijkheid om gezellig langs te komen voor bijvoorbeeld een praatje, kaarten, sjoelen, voetbalpraat en uiteraard een lekker bak verse koffie! Naast deze activiteiten biedt De Derde Helft elke week een extra georganiseerde activiteit aan. Deze activiteiten voor de maand maart treft u hier aan. Kijk ook via www.fcemmen.nl/derdehelft voor de actuele activiteitenkalender!

De Derde Helft bij FC Emmen vindt elke donderdag* plaats in het supportershome van 13:30 tot 16:30. Uitgezonderd feestdagen- en schoolvakanties

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda