Internationale vrouwendag 2020 in Emmen

EMMEN - Op zondag 8 maart wordt de Internationale Vrouwendag 2020 in Emmen weer groots gevierd in het Atlas Theater. Het thema van 2020 is: Vrijheid. Om 13.30 gaan de deuren open om 14.00 uur start het programma boordevol informatie, entertainment en muziek. Er wordt 2 keer een workshop Salsadansen gegeven in 1 van de zalen van het theater.


Om 14.00 uur wordt de Vrouwendag geopend in de Dagblad van het Noorden Zaal, met het uitreiken van de Lies van Urk prijs door de wethouder van emancipatie Guido Link. De winnaar ontvangt een wisseltrofee en 1000 euro om te besteden aan de uitvoering van de activiteiten of om deze verder te ontwikkelen. Het thema Vrijheid zal als rode draad door het programma lopen en de entreeprijs is GRATIS!

Verder zijn er nog veel meer verassingen maar dat wordt nog even geheim gehouden, anders zijn het geen verassingen meer. Maar we weten zeker dat U bij binnenkomst al een ouwe bekende tegen het lijf zal lopen! Op www.8maartgroepemmen.nl of op Facebook 8maartgroepemmen zal steeds een update worden geplaatst.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda