Groen Fuhler zet de volgende stap naar verduurzaming!

BARGER OOSTERVELD - Donderdagmorgen is de eerste waterstoftractor van het Noorden afgeleverd bij Loon- en verhuurbedrijf Fuhler. Fuhler is al jaren bezig met verduurzaming binnen het bedrijf om hiermee een steentje bij te dragen aan een mooie en gezonde aarde. Na jaren van onderzoek en testen is dan nu de eerste waterstoftractor aangeschaft. Deze zal ingezet worden bij het Waterschap Vechtstromen.


Voor auto’s is er al tijden een duurzame oplossing: elektrisch rijden. Voor machines is dit echter geen optie en is waterstof de toekomst. Overgaan op waterstof komt met vele uitdagingen. Een tractor op waterstof kan hetzelfde presteren als een tractor op diesel, echter liggen de financiële kosten een stuk hoger. Daarnaast is het tanken van waterstof nog in volle ontwikkeling. Daar waar een tractor een dag kan rijden op een volle tank diesel, kan de tractor op waterstof slechts 5 uur draaien.

Fuhler gaat voor groener en duurzamer en wil deze uitdagingen aangaan. Zij hebben het volle vertrouwen in de duurzame ontwikkelingen van de toekomst.

Met een uitgebreid machinepark is het voor Fuhler dan ook een uitdaging en missie om het bedrijf te verduurzamen. Fuhler zal zich altijd blijven inzetten voor een schonere aarde. Naast dat het bedrijf is overgestapt op elektrisch rijden, past deze aanschaf van de eerste waterstoftractor dan ook binnen de strategie van het bedrijf en is het de volgende stap naar verduurzaming.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda