D66 organiseert: Landbouw, maar dan anders!

EMMEN -D66 Zuidoost-Drenthe organiseert op 30 november in hotel Ten Cate onder leiding van D66 Emmen een bijeenkomst rondom landbouw, maar dan anders. Iedereen is van harte welkom vanaf 19:30 uur. Het inhoudelijke gedeelte begint om 20:00 uur. Anders? Ja. De stikstofproblematiek daagt uit om op een andere manier naar landbouw te kijken. We kunnen het ons niet meer veroorloven om de bestaande intensieve landbouwmethoden met pappen en nathouden in stand te houden. De natuur, de mens, maar juist ook zeker de landbouw, verdient beter.

Hoe dan wel? In deze openbare themabijeenkomst wordt het antwoord op die vraag besproken door te kijken naar toekomstgerichte- en natuurinclusieve landbouw en nieuwe coöperatieve methoden.

Martine Stulp en Marc de Jonge begeleiden en modereren namens D66 Emmen opeenvolgend Bouchra Zouine, lid van de Statenfractie van D66 Drenthe, Alex Datema, een van de gesprekspartners van Remkes en voorzitter van BoerenNatuur, en Mariska Pater, voorzitter en woordvoerder van Herenboeren Assen.

Wilt u verzekerd zijn van een plaats? Stuur dan van te voren uw aanmelding naar info@d66zuidoost-drenthe.nl.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda