Joop Fiege nieuwe trainer HV SVBO

BARGER OOSTERVELD - Joop Fiege (61) wordt de nieuwe hoofdtrainer van H.V. S.V.B.O en neemt daarmee het stokje over van Lars Hoogeveen die begin dit jaar te kennen heeft gegeven aan het einde van het seizoen te willen stoppen. HV S.V.B.O kondigt met trots de benoeming aan van Joop Fiege als nieuwe hoofdtrainer van de damesselectie uit Bargeroosterveld. De 61-jarige trainer tekent een contract voor een periode van twee jaar.

Voorzitter Harry Wegkamp en Joop Fiege beklinken hun overeenkomst met een contract en een handdruk. (foto Grads Heine)

Met deze verbintenis haalt de club een ervaren trainer binnen. Harry Wegkamp, voorzitter van de vereniging, is verheugd dat de zoektocht naar een nieuwe trainer zo snel is voltooid. ‘’hij was de gedroomde kandidaat en het is voor ons een logische stap om hem te benoemen aangezien hij momenteel al de functie bekleed bij onze jeugdteams’’

De geboren Amsterdammer kent een rijk verleden als trainer, zo trainde hij verschillende clubs in binnen en buitenland. In zuidoost Drenthe als eerste E&O en later Hurry Up uit Zwartemeer, maar was hij ook trainer onder andere van RTV 1879 Basel (Zwitserland) en Initia Hasselt (België) en kende hij een periode als bondscoach van Nederland

Afgelopen seizoen degradeerde de eerste selectie uit de 2e divisie richting de hoofdklasse. Met de komst van Fiege wil de club op korte termijn terugkeren naar de 2e divisie.

Fiege zal zich naast het hoofdtrainerschap ook bezig gaan houden met de ontwikkeling van de jeugdteams van SVBO, waar hij momenteel nog trainer/coach is van de B jeugd.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda