vandaglas nieuwe hoofdsponsor FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft met vandaglas een nieuwe hoofdsponsor voor komend seizoen binnengehaald. De glasexpert met vestigingen in Emmen, Arnhem, Amsterdam, Almelo en Swalmen volgt daarmee EasyToys op.

orige zomer werd vandaglas al hoofdsponsor van de jeugdopleiding van de Drentse club, ook komend seizoen blijft de glasexpert die rol vervullen. Micha van Overbeeke, algemeen directeur van vandaglas: “We werden hoofdsponsor van de FC Emmen-jeugd omdat we geloven in de kracht van jong talent. De samenwerking met de club bevalt ons zo goed, dat we nu graag meer willen doen. We willen samen inzetten op succes en groei, met Emmen als belangrijk middelpunt.”

Rinse Bleeker, algemeen directeur van FC Emmen: “We hebben met vandaglas een schitterende partner voor komend seizoen. Bovendien hebben we met elkaar duidelijk de intentie uitgesproken om het partnerschap na het seizoen door te zetten.”

Guus de Vries, commercieel manager van FC Emmen: “We zijn trots dat we met vandaglas een mooie nieuwe hoofdsponsor gevonden hebben. Het is een schitterend bedrijf uit onze eigen plaats, maar één die wereldwijd actief is. Zo ziet het er commercieel gezien voor komend seizoen weer goed uit voor onze club.”

Over vandaglas vandaglas is een onafhankelijk transformatie- en distributiebedrijf van bouwglas. Het gamma strekt zich uit van hoogwaardig multifunctioneel isolatieglas voor een woning tot maatwerk (w.o. loepzuiver gebogen, gezeefdrukt of XL-formaat) gevelbeglazing voor iconische gebouwen. De productreeks wordt compleet met de vele enkelglas-toepassingen die vandaglas biedt, zoals glazen overkappingen, balustrades, deuren (LED-)spiegels en scheidingswanden.

De vandaglas Groep heeft vijftien transformatie- en verkoopvestigingen verspreid over Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Engeland en telt ongeveer 900 medewerkers. De naam vandaglas bestaat sinds 2021, maar de bedrijven binnen de Groep zijn gezamenlijk al bijna 500 jaar actief in de glas business.

Naast de thuismarkten bedient vandaglas ook de wereldwijde markt van architectonisch uitdagende gevelprojecten. De klanten variëren van architecten en gevelbouwers tot aannemers, schilders, glaszetters, glashandelaren en kozijnfabrikanten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda