Het Keienfestival – 18 augustus 2024 Westerbork

WESTERBORK - Op zondag 18 augustus 2024 vindt het Keienfestival weer plaats in Westerbork. Een gezellig en sfeervol evenement voor jong en oud! Tijdens het Keienfestival is er veel te beleven in de gehele Hoofdstraat van Westerbork. Het festival bestaat al langer, maar dit is het tweede jaar dat het wordt georganiseerd door een nieuwe organisatie. Deze nieuwe organisatie heeft als ambitie om een nog breder publiek te trekken, door meer culturele activiteiten en vermaak toe te voegen aan het bestaande concept.


Tijdens het Keienfestival worden vier verschillende “pleinen” in het centrum van Westerbork gecreëerd, zodat er voor iedereen wel iets te doen of zien is:

· Het ROCKPLEIN bij restaurant De Turfsteker met een groots optreden van Dilana Smith en haar band. Dilana is een echte rockster met internationale allure. Daarnaast is er een spetterend optreden van coverband Shook Up uit Westerbork.

· Het HOLLANDS FEESTPLEIN bij Woonservice waar het dak er afgaat met optredens van de Esparando’s, Davey van der Sluis en DJ’s Jan & Remco.

· Het KINDERPLEIN bij het oude gemeentehuis waar veel te beleven en ontdekken is. Daarbij valt te denken aan dansoptredens, een clown, schmink een knutselkeet, foodtrucks en zelfs een workshop voor toekomstige kunstenaars.

· Het TALENTENPLEIN in het centrum met groot en gezellig terras. Op het talentenplein krijgt aanstormend talent een kans. Er zijn onder andere optredens van singer songwriters Christy Boer en Laszlo Buring.

Naast de pleinen is er nog ander vermaak zoals een markt en straattheater. Het Keienfestival vindt plaats in het gehele centrum van Westerbork en is GRATIS te bezoeken. De markt begint om 13:00 uur en vanaf 14:00 uur beginnen de optredens. We hopen u allemaal te treffen op 18 augustus!

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda