Wielerflits met nieuws over de WK

EMMEN - Beste wielerliefhebber, Dit weekend staat de apotheose van het wielerseizoen op het menu. Tijdens de wereldkampioenschappen in het Zwitserse Zurich wordt er in verschillende categorien gestreden om eremetaal. Vele ogen zullen zondag gericht zijn op Mathieu van der Poel, die zijn in Glasgow veroverde regenboogtrui mag gaan verdedigen. Hij gaat echter niet als topfavoriet van start.

Bekijk deze mail in je browser

B

Tijdens het WK is het parcours altijd een onderwerp van gesprek. We spraken Adrie van der Poel die voor ons de route analyseerde. Is het parcours te zwaar voor Mathieu, of juist niet? In onze wekelijkse wielerpodcast wegen Youri en Maxim zijn kansen.

Op WielerFlits hoef je niets van het WK te missen. Zoals je van ons mag verwachten, blikken we onze website uiteraard uitgebreid vooruit op de wedstrijd bij de mannen en de strijd bij de vrouwen. In het kort: er zijn serieuze medaillekansen voor Nederland én België. Check hier ook het volledige programma van het wereldkampioenschap.

Een fijn wielerweekend gewenst!


Nick Doup
Redactiechef WielerFlits

Heeft Mathieu van der Poel in Zürich écht een kans tegen Tadej Pogacar en Remco Evenepoel?

Het houdt de gemoederen al een tijdje bezig: Remco Evenepoel en Tadej Poga?ar zijn de huizenhoge topfavorieten voor de wereldtitel komende zondag in Zürich. Maar zo steeds meer bekruipt in het peloton het gevoel dat Mathieu van der Poel toch meer kans maakt dan een paar maanden geleden gedacht. Hoe dat zit? Luister naar de nieuwe WielerFlits Podcast!

Rechthoek: afgeronde hoeken: Luister nu de WielerFlits PodcastLuister nu de WielerFlits Podcast

Wint Mathieu van der Poel het WK Wielrennen? Dan krijg jij een gratis RIDE!

De nieuwe RIDE nog niet besteld. Rond het WK hebben we met RIDE Magazine een leuke actie. Bestel voor zondag 12:00 onze nieuwe herfsteditie en wanneer zondag opnieuw het Wilhelmus voor Mathieu klinkt, krijg jij naast ons gloednieuwe herfstnummer ook ons winternummer (dat in november verschijnt) helemaal gratis. Mooie deal toch?

Rechthoek: afgeronde hoeken: Bestel hier jouw RIDE MagazineBestel hier jouw RIDE Magazine

Winactie: Maak kans op een Wahoo KICKR CORE fietstrainer (t.w.v. €499,00)

Het wielerseizoen loopt ten einde, maar dat betekent niet dat je hoeft stil te zitten. Blijf deze winter in topvorm met de Wahoo KICKR CORE Trainer. Wil jij jouw fietsconditie op peil houden? Doe dan nu mee met onze winactie en wie weet is deze fantastische fietstrainer binnenkort van jou. Bekijk hier hoe je kan meedoen.

<!--[if mso & !supportInlineShapes & supportFields]>SHAPE * MERGEFORMAT </span&

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda