ATTRACTIES

Leeuwenwelpjes in WILDLANDS

EMMEN - Geboortenieuws uit WILDLANDS Emmen: In de kraamkamer van het leeuwenverblijf zijn welpjes geboren! Net als in het wild heeft moeder leeuw zich afgezonderd van de troep en houdt voorlopig de andere leeuwen op een afstand. De trotse dierverzorgers hebben vanmorgen twee kleintjes geteld. Zij zien er gezond uit.
Reageer!

WILDLANDS installeert Kinderraad van Advies

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft vanmiddag de Kinderraad van Advies 2019 geïnstalleerd. Deze Raad bestaat uit tien kinderen tussen de 7 en 14 jaar oud. Zij zullen vier keer per jaar met de directie over ontwikkelingen in en rondom het park brainstormen. Tijdens sollicitaties op 24 december 2018 hebben zij aan een selectiecommissie laten zien welke originele ideeën zij voor de dierverblijven van het park hebben.
Reageer!

ATLAS Theater laat wensen uitkomen

EMMEN - Het ATLAS Theater viert de feestdagen samen met haar bezoekers. Gedurende de kerstvakantie staan er meerdere voorstelling geprogrammeerd en kunnen bezoekers tevens van een voorstelling genieten op tweede kerstdag met een uitgebreide kerstlunch.
Reageer!

Burgemeester opent zaterdag Emmen on Ice

EMMEN - Hierbij nodigen wij u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening van Emmen on Ice 2018-2019 aanstaande zaterdag 8 december om 10.00 uur. De openingshandeling wordt verricht door Burgemeester Eric van Oosterhout met assistentie van Neila en Babu van de Wildlands Avonturen Show. Plaats van handeling is het Raadhuisplein in Emmen.
Reageer!

Cheque voor Griendtsveenpark van COOP Erica

ERICA - Het Griendtsveenpark heeft vanmorgen een cheque in ontvangst mogen nemen van Coop Schepers Erica tbv 979,70. Het park is enorm blij met deze statiegeld bonnen actie. De AED set kan nu in gebruik gesteld worden
Reageer!

Eigen huisstijl voor het Rensenpark

EMMEN - Met de onthulling van het logo hebben wethouders Jisse Otter en Robert Kleine dinsdag 4 december de huisstijl voor het Rensenpark gepresenteerd. De huisstijl met het kleurrijke logo komt de komende periode op steeds meer uitingen van het park terug. Begin 2019 wordt ook de website van het Rensenpark in de nieuwe huisstijl gelanceerd.
Reageer!

SVBO en vv Emmen spelen komende weekend al op zaterdagavond.

BARGER OOSTERVELD - Aankomende zaterdagavond 8 december staat voor SVBO de thuiswedstrijd tegen v.v. Noordster op het programma. Deze wedstrijd is in verband met de thuiswedstrijd van FC Emmen tegen Feijenoord naar de zaterdagavond verplaatst.
Reageer!

Henk Jan Meijer nieuwe president-commissaris WILDLANDS

EMMEN - Wildlands Emmen heeft Henk Jan Meijer (67) benoemd als nieuwe president-commissaris. Meijer is sinds 2000 burgemeester van Zwolle, maar heeft aangegeven in 2019 afscheid te nemen van zijn ambt. Voorheen was Meijer raadslid, wethouder en locoburgemeester van Den Haag.
Reageer!

Nieuwe neushoornvrouw in WILDLANDS

EMMEN - WILDLANDS in Emmen heeft gisteravond een nieuwe, vrouwelijke neushoorn verwelkomd. Vanmorgen al mocht ze kennismaken met de andere twee neushoornvrouwen van het park. Dit gebeurde in de stal en verliep erg rustig.
Reageer!

WILDLANDS herenigt olifantenkudde

EMMEN - Een uniek moment in WILDLANDS vanmorgen. Daar is namelijk de complete olifantenkudde met elkaar herenigd! De kudde in het park bestaat uit tien olifanten: de bul, drie volwassen vrouwtjes en zes jonge mannen (waaronder de twee kalfjes). Tot voor kort stonden de mannen apart van de rest van de kudde. De afgelopen tijd is er aan de herintroductie gewerkt en vandaag was het zover!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda