ATTRACTIES

Nieuwe neushoornvrouw in WILDLANDS

EMMEN - WILDLANDS in Emmen heeft gisteravond een nieuwe, vrouwelijke neushoorn verwelkomd. Vanmorgen al mocht ze kennismaken met de andere twee neushoornvrouwen van het park. Dit gebeurde in de stal en verliep erg rustig.
Reageer!

WILDLANDS herenigt olifantenkudde

EMMEN - Een uniek moment in WILDLANDS vanmorgen. Daar is namelijk de complete olifantenkudde met elkaar herenigd! De kudde in het park bestaat uit tien olifanten: de bul, drie volwassen vrouwtjes en zes jonge mannen (waaronder de twee kalfjes). Tot voor kort stonden de mannen apart van de rest van de kudde. De afgelopen tijd is er aan de herintroductie gewerkt en vandaag was het zover!
Reageer!

Herfstfabriek in Veenpark bol van overdekte activiteiten

BARGER COMPASCUUM - Vier dagen in de Herfstvakantie, op 17, 23, 24 en 25 oktober! In de twee weken Herfstvakantie is de grote fabriek in het Veenpark omgedoopt tot HerfstFabriek. Deze extra 800 m2 overdekt plezier voegen ze speciaal voor 4 dagen in de Herfstvakantie toe.
Reageer!

Algemeen directeur Frankwin van Beers vertrekt bij WILDLANDS

EMMEN - Na bijna negen jaar aan het roer te hebben gestaan, gaat Frankwin van Beers WILDLANDS verlaten. Hij gaf in deze periode richting aan de laatste jaren Dierenpark Emmen, coördineerde de ontwikkeling en realisatie van het nieuwe park en het ATLAS theater en had de dagelijkse leiding van zowel het park als het theater vanaf de opening in 2016.
Reageer!

WILDLANDS, Leukste Uitje van Nederland?

EMMEN - WILDLANDS Emmen is in de race voor de titel het Leukste Uitje van Nederland 2019. De verkiezing het Leukste uitje van Nederland wordt jaarlijks gehouden door Het Land van ANWB. De wedstrijd wordt gezien als de belangrijkste toeristische verkiezing van Nederland. WILDLANDS hoopt natuurlijk zo veel mogelijk stemmen in de wacht te slepen.
Reageer!

Tweede olifantje WILDLANDS geboren

EMMEN - In WILDLANDS is vanmorgen vroeg een gezond olifantenkalfje geboren. Het olifantje is een mannetje en krijgt de naam Manoa, wat ‘rust’ of ‘ vrede’ betekent. Dit is de tweede geboorte in de Olifantenvallei, begin april werd er ook al een mannetje geboren. Hij kreeg de naam Mauk.
Reageer!

Rimbula in WILDLANDS wint award voor Mooiste Dierenverblijf

EMMEN - De grote tropische kas van WILDLANDS, Rimbula, is verkozen tot mooiste Dierenverblijf van België en Nederland. Hiervoor heeft het park zojuist een Diamond ThemePark Award in ontvangst genomen. Ook eindigt WILDLANDS in de top 5 van de categorieën: Beste Dierenpark Be/NL, Leukste Avontuur Be/NL, Beste Themamuziek Be/NL en Mooiste Park Be/NL.
Reageer!

AGOETI’S GEBOREN IN WILDLANDS

EMMEN - In de Monkey Market in Jungola in WILDLANDS is een tweeling Azara’s agoeti’s geboren. De twee kwamen vorige week ter wereld, het geslacht is nog niet bekend.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda