ATTRACTIES

Rimbula in WILDLANDS wint award voor Mooiste Dierenverblijf

EMMEN - De grote tropische kas van WILDLANDS, Rimbula, is verkozen tot mooiste Dierenverblijf van België en Nederland. Hiervoor heeft het park zojuist een Diamond ThemePark Award in ontvangst genomen. Ook eindigt WILDLANDS in de top 5 van de categorieën: Beste Dierenpark Be/NL, Leukste Avontuur Be/NL, Beste Themamuziek Be/NL en Mooiste Park Be/NL.
Reageer!

AGOETI’S GEBOREN IN WILDLANDS

EMMEN - In de Monkey Market in Jungola in WILDLANDS is een tweeling Azara’s agoeti’s geboren. De twee kwamen vorige week ter wereld, het geslacht is nog niet bekend.
Reageer!

WILDLANDS Week van de Vrijwilliger

EMMEN - ANDS start vrijdag 16 februari de Week van de Vrijwilliger. Het park vraagt hiermee aandacht voor het werk van deze onmisbare gastheren en -vrouwen. In de WILDLANDS Week van de Vrijwilliger wordt elke dag een vlog op de Facebook-pagina van het park geplaatst. In deze vlogs vertellen vrijwilligers over hun boeiende werkzaamheden. Op vrijdagmiddag 23 februari wordt de week afgesloten met een presentatiemiddag in het ATLAS Theater.
Reageer!

Slingeraapje geboren in WILDLANDS

EMMEN - Op het Slingerapeneiland in Jungola in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is vannacht een baby bruinkopslingeraap geboren. Moeder en kind maken het goed, hoewel de moeder nog wel wat onwennig is.Het is het eerste kind van deze moeder. Slingerapen zijn ongeveer 8 maanden drachtig. Ruim drie maanden geleden werd er ook al een gezond slingeraapje geboren; dit mannetje kwam voor de ogen van veel bezoekers van het park ter wereld.
Reageer!

WILDLANDS in de race voor awards

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is in maar liefst 13 categorieën genomineerd voor de Diamond ThemePark Awards 2018. Dit is een verkiezing over parken, hun attracties, verblijven en evenementen uit België en Nederland. Het is de achtste editie van deze award-uitreiking.
Reageer!

Geslaagde Oogstdag Roswinkel

ROSWINKEL – De jaarlijkse oogst dag op de akkers aan de Roswinkelerstraat hadden afgelopen zondag over belangstelling niet te klagen. Achter de boerderij van Harm Joling was het weer een drukte van jewelste bij de verschillende demonstraties met allerlei landbouwwerktuigen uit vroegere jaren. Natuurlijk werd op verschillende manieren gedemonstreerd hoe vroeger het koren gemaaid werd.
Reageer!

Zebra geboren in Wildlands

EMMEN - In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is woensdagnacht een gezonde zebra-hengst geboren. De ervaren moeder en jong maken het prima. Het is goed weer en daarom mocht de kleine zebra - na een dagje rust op stal – vandaag al met de kudde naar buiten. De eerste stappen op de savanne van Serenga waren wat onwennig, maar al snel dartelt het pas geboren zebraatje als een jong veulen over de savanne. Inmiddels heeft het jonge hengstje ook succesvol kennisgemaakt met andere savannedieren zoals de giraffes, impala’s en neushoorns en de safaritruck die door het gebied rijdt. WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is geopend sinds 25 maart 2016 en bestaat uit drie werelden. Serenga: zorgen voor de natuur, Jungola: samenleven met de natuur en Nortica: onderzoek naar de natuur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda