ATTRACTIES

Nieuwe neushoornvrouw in WILDLANDS

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen heeft een nieuwe, vrouwelijke neushoorn verwelkomt. Vanmorgen mocht ze samen met de andere neushoornvrouw van WILDLANDS voor het eerst de savanne op. Dat verliep erg rustig. De nieuwe vrouw is wat ouder en duidelijk de meerdere.
Reageer!

Zieke kinderen virtueel naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS heeft vandaag samen met yellowBird virtueel haar deuren geopend! Een groot aantal kinderen in het ziekenhuis die tijdens de kerstdagen niet naar huis kunnen hebben een virtuele kerstkaart mogen ontvangen.
Reageer!

Kunstwerk voor Wildlands eindelijk op zijn plaats

EMMEN – Beeldende kunstenaar Bert van Zanden en mevrouw Hofstra uit Heerenveen konden donderdagmorgen eindelijk de plek aanschouwen waar het in mei aangeboden kunstwerk ,,Zoekende Giraffes” een mooi plaatsje heeft gekregen.
Reageer!

Oudste neushoornvrouw overleden

EMMEN - In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is vandaag de oudste neushoornvrouw dood aangetroffen. Ze is 44 jaar oud geworden, een hoge leeftijd voor witte neushoorns.Om te bepalen wat de doodsoorzaak is geweest, zal sectie worden verricht.
Reageer!

Leeuwenwelpjes in WILDLANDS

EMMEN - In de kraamkamer van de Leeuwenberg in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een aantal welpjes geboren. Moeder leeuw en haar jongen maken het goed. Net als in het wild heeft ze zich afgezonderd van de troep en houdt voorlopig de andere leeuwen op een afstand. Het is daarom ook nog niet bekend hoeveel leeuwtjes er geboren zijn.
Reageer!

Meet en Greet Maya de Bij tijdens Vlindermarkt bij Meida Markt Emmen

EMMEN - Tijdens de Vlindermarkt in Emmen op dinsdag 9 augustus brengt Maya de Bij van Plopsaland Indoor uit Coevorden een bezoek aan Media Markt aan het Noorderplein 90. Voor de winkel staan kramen van Media Markt en Plopsa Indoor met informatiemateriaal en leuke aanbiedingen.
Reageer!

Draaiorgeltjes bezochten Veenpark Barger-Compascuum

BARGER-COMPASCUUM - Op Zondag 24 juli bezoeken een aantal draaiorgeltjes het Veenpark en zorgen voor een gezellige zomerse sfeer. Er worden een tiental orgeltjes verwacht. Inmiddels zijn de volgende met naam en toenaam bekend
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda