FILM / THEATER

Leerlingen nemen regie in ATLAS Theater over!

EMMEN- Begin dit schooljaar is het nieuwe theatereducatieprogramma Christie & Kris van het ATLAS Theater van start gegaan. Dit programma is speciaal ontwikkelt voor leerlingen van de basisscholen in Emmen en omstreken om ze meer te leren over theater.
Reageer!

Twaalf kinderdirecteuren de baas over musea in Drenthe

WESTETRBORK - Twaalf leerlingen van groep 7 en 8 zijn woensdag 19 september de baas van het Drents Museum, Gevangenismuseum, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, Het Drentse Landschap, Theater DNK en andere culturele instellingen in Drenthe. In hun functie vertellen de jonge directeuren de instellingen hoe de organisatie nog aantrekkelijker kan worden voor kinderen. Ook hebben de kersverse directeuren nagedacht over speciale kinderactiviteiten en evenementen.
Reageer!

The Incredible Dr. Pol komt naar het ATLAS Theater!

EMMEN - Werelds meest beroemde dierenarts keert terug naar Nederland voor een exclusieve theatertour. Op dinsdag 4 september in het ATLAS Theater Emmen. Dr. Pol is dierenarts. En niet zomaar een, hij is The Incredible Dr. Pol, wereldberoemd geworden door de reality tv-serie van National Geographic Channel.
Reageer!

100 jaar toneelgroep Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - De eerste dag van de Feest 4 Daagse in Barger Oosterveld wordt donderdag afgesloten met de toneeluitvoering van de 100 jaar jubilerende toneelvereniging Barger Oosterveld met afsluitend een after party.
Reageer!

Buurtvereniging Pl. Belang Foxel/Scholtenskanaal te Emmer-Compascuum.

EMMER COMPASCUUM - De toneelclub De Foxel viert dit jaar haar 65-jarig bestaan en dat wil het bestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan. De bedoeling is om een reünie te organiseren met alle spelers/sters en oudspelers/sters die in deze 65 jaar mee hebben gedaan, wij willen dit organiseren op zondag 30 september 2018 van 14.00 tot ongeveer 17.00 uur met een hapje en drankje in ons Dorpshuis, Foxel 14 te Emmer-Compascuum.
Reageer!

ATLAS Theater geeft op feestelijke wijze startschot kaartverkoop

EMMEN - Gaisteravond heeft het ATLAS Theater op feestelijke wijze haar programmering voor theaterseizoen 2018-2019 gepresenteerd. Theatermanager Machteld van der Werf vertelde met trots over de nieuwe programmering, het openingsweekend, de samenwerking met de culturele partners, de Vrienden van het ATLAS Theater en het nieuwe educatieproject.
Reageer!

De Pianodag is ook voor kinderen!

EMMEN - Voor kinderen tussen 6 en 12 jaar staan op de Pianodag op 15 april aanstaande twee leuke activiteiten op het programma: Marion Mencke geeft een workshop
Reageer!

Alex Klaasen verrast met revue 2.0

EMMEN - Feelgood revue met o.a. Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit op donderdag 29 maart te zien in het ATLAS Theater, Emmen. Na het succes van de Modern Art Revue is Multi talent Alex Klaasen, bekend van o.a. Gooische Vrouwen, Toon de Musical en Klokhuis, dit seizoen te zien in het theater met De Alex Klaasen Revue - Showponies.
Reageer!

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in Het Atlas Theater!

EMMEN - Theater Terra, bekend van onder andere Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en Welterusten Kleine Beer, brengt de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin tot leven in een compleet nieuwe familiemusical, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Deze nieuwe musical voor de hele familie (vanaf 6 jaar) is tot en met mei te zien in heel Nederland en Vlaanderen. Op zaterdag 3 maart 2018 om 15:00 uur, komt De Kleine Zeemeermin naar Het Atlas Theater in Emmen.
Reageer!

Little Steve & the Big Beat: swingende rhythm and blues

AMEN - Little Steve & The Big Beat bestaat sinds 2013 en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een topband. Vanaf het begin kregen de optredens positieve recensies en hetzelfde gold voor hun debuut-EP (2104) en het eind 2016 verschenen album Another Man. De meeste nummers zijn geschreven door Little Steve, een naam waarachter gitarist en zanger Steven van der Nat schuilgaat.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda