FILM / THEATER

DANGEROUS LIAISONS IN HET ATLAS THEATER

EMMEN - De achttiende-eeuwse brievenroman van Pierre Choderlos de Laclos werd door de verfilming van Christopher Hampton in 1988 wereldberoemd. Deze toneelbewerking is eigentijds, rauw en geestig
Reageer!

Voorstelling Simon en Zo Komt naar Emmen

EMMEN - Op 14 December komt Kindertheater Simon en Zo met hun kerstvoorstelling in Emmen! De voorstelling is voor kinderen vanaf 2 jaar. Hoor de Engel Zingt is een echt familievoorstelling. Maar denk maar niet dat je er rustig bij kunt blijven zitten. Deze middag wordt georganiseerd door het Leger des Heils en Baptistengemeente de Bron. Plaats van handeling is Baptistengemeente de Bron aan de Hesselterbrink 2 in Emmen op 14 December aanstaande.
Reageer!

Programmering Nationaal Theaterweekend in ATLAS Theater bekend

EMMEN â?? De vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend vindt plaats op 24, 25 en 26 januari. Tijdens dit weekend krijgen bezoekers de kans om in het ATLAS Theater verschillende voorstellingen te bezoeken voor slechts 10 euro. Vanaf vandaag start de kaartverkoop en staat de programmering online.
Reageer!

Kinepolis is ‘Onderneming van het Jaar 2019’

BRUSSEL - Kinepolis Group mocht gisteren uit handen van Zijne Majesteit de Koning van België de award â??Onderneming van het Jaar 2019â?? voor Vlaanderen ontvangen. De 25ste editie van het prestigieuze evenement, georganiseerd door EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis, ging door in Auditorium 2000 op de Heizel in Brussel en kreeg vanwege deze jubileumeditie een extra feestelijke toets. EY startte in 1995 met de â??Onderneming van het Jaar®â??-award met de ambitie om de mooie prestaties van Belgische bedrijven in de kijker te zetten.
Reageer!

ATLAS Theater brengt cabaret tijdens MM Culinair

EMMEN â?? Tijdens MM Culinair kunnen bezoekers niet alleen op culinair gebied zich laten verrassen, naast het ontdekken van talloze nieuwe smaken en prachtige gerechten wordt er dit jaar iets bijzonders geserveerd. In samenwerking met MM Culinair kunnen bezoekers naast het uitproberen van alle culinaire hoogstandjes, ook van drie cabaretiers genieten. Bij TRYO, oftewel trio cabaretiers try-outen, komen drie cabaretiers ieder een deel van hun (nieuwe) voorstelling try-outen. Try-outen krijgt op MM Culinair ineens een dubbele betekenis. Afwisselende line-up met een mooie mix van cabarettalent en gevestigde namen
Reageer!

Regenboogweek in Filmhuis Emmen

EMMEN - Vrijdag, 11 oktober, in de Regenboogweek organiseert Filmhuis Emmen in samenwerking met Stichting LHBT Emmen een bijzondere filmavond.
Reageer!

ATLAS Theater brengt cabaret tijdens MM Culinair

EMMEN – Tijdens MM Culinair kunnen bezoekers niet alleen op culinair gebied zich laten verrassen, naast het ontdekken van talloze nieuwe smaken en prachtige gerechten wordt er dit jaar iets bijzonders geserveerd. In samenwerking met MM Culinair kunnen bezoekers naast het uitproberen van alle culinaire hoogstandjes, ook van drie cabaretiers genieten.
Reageer!

Atlas maakt nieuwe programmering seizoen 2019-2020 bekend

EMMEN - De programmering voor het nieuwe theaterseizoen is rond en mag wereldkundig gemaakt worden! Naast bekende namen als Herman van Veen, Bert Visscher, Waylon, OG3NE, Claudia de Breij, Daniël Arends, The Analogues en Najib Amhali kun je ook genieten van verschillende grote musicalproducties.
Reageer!

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten?.

EMMEN - Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein en de onvergetelijke, geniale melodieën van Eli Asser en Harry Bannink, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. Na de succesvolle televisieseries komen Kootje, Doortje, Riek, Arie en alle andere stamgasten van Café ’t Schaep eindelijk naar het theater. Paul Groot en Remko Vrijdag delen de rol van kroegbaas Kootje en Eva van der Gucht kruipt in de huid van Doortje Lefèvre.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda