FILM / THEATER

Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin in Het Atlas Theater!

EMMEN - Theater Terra, bekend van onder andere Kikker, Raad eens hoeveel ik van je hou en Welterusten Kleine Beer, brengt de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin tot leven in een compleet nieuwe familiemusical, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Deze nieuwe musical voor de hele familie (vanaf 6 jaar) is tot en met mei te zien in heel Nederland en Vlaanderen. Op zaterdag 3 maart 2018 om 15:00 uur, komt De Kleine Zeemeermin naar Het Atlas Theater in Emmen.
Reageer!

Little Steve & the Big Beat: swingende rhythm and blues

AMEN - Little Steve & The Big Beat bestaat sinds 2013 en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een topband. Vanaf het begin kregen de optredens positieve recensies en hetzelfde gold voor hun debuut-EP (2104) en het eind 2016 verschenen album Another Man. De meeste nummers zijn geschreven door Little Steve, een naam waarachter gitarist en zanger Steven van der Nat schuilgaat.
Reageer!

Damesteam Emmen promoveert naar de 1e divisie

NIJMEGEN - Vooraf leek het een moeilijke wedstrijd te worden voor de jonge tafeltennisdames van Emmen 1. Tenslotte was tegen TT Nijmegen in de thuiswedstrijd de enige nederlaag geleden. Het begin was ook meteen lastig voor de Emmenaren. Janine Grootjans had weinig in te brengen tegen de geroutineerde kopvrouw van de tegenstander, Ingrid Koppelman, en verloor in straight games.
Reageer!

Tentoonstelling "Lost Wings" komt van Drenthe naar Twist.

De door de Nederlandse stichting SLO Drenthe ontwikkelde tentoonstelling, is vanaf 3 december 2017 tot met 14 januari 2018 te zien in de expositieruimte van het Erdöl-Erdgas-Museum in Twist. De tentoonstelling geeft beelden, herinneringen en indrukken over de crashplaatsen van Duitse en Geallieerde vliegtuigen tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Emsland en het Nederlandse grensgebied.
Reageer!

Blind dates tijdens Nationaal Theaterweekend in ATLAS Emmen

EMMEN - Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie in januari 2018 plaats. Op 26, 27 en 28 januari zet ook het ATLAS Theater in Emmen de deuren open om samen met gezelschappen en artiesten te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend en grappig een avondje theater kan zijn.
Reageer!

ATLAS Theater meer dan tevreden over eerste jaar

EMMEN - Het allereerste theaterseizoen voor het ATLAS Theater in Emmen zit er op. Het afgelopen seizoen kwamen ruim 60.000 bezoekers naar voorstellingen. Het theaterseizoen werd afgelopen weekend traditioneel afgesloten door Daniel Lohues.
Reageer!

Kaartverkoop ATLAS Theater seizoen ‘17/’18 gestart

EMMEN - Van Jochem Myer, Die Zauberflöte (uitgevoerd door de Staatsopera van Tatarstan), Nick en Simon tot Tina de Musical: het belooft een prachtig nieuw theaterseizoen te worden in het ATLAS Theater in Emmen. De theatertickets voor seizoen ‘17/’18 zijn vanaf nu via de website atlastheater.nl te bestellen. Daarnaast staat ook het team van Frontoffice op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur voor de gasten klaar.
Reageer!

Guido Weijers maakt Emmen gelukkiger!

EMMEN - Cabaretier Guido Weijers presenteert donderdag 6 april een Masterclass Geluk in het ATLAS Theater Emmen. Met dit theatercollege wil hij op geheel ‘eigenwijze’ Emmen en omstreken een stuk gelukkiger maken!
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda