ATLAS Theater brengt cabaret tijdens MM Culinair

EMMEN – Tijdens MM Culinair kunnen bezoekers niet alleen op culinair gebied zich laten verrassen, naast het ontdekken van talloze nieuwe smaken en prachtige gerechten wordt er dit jaar iets bijzonders geserveerd. In samenwerking met MM Culinair kunnen bezoekers naast het uitproberen van alle culinaire hoogstandjes, ook van drie cabaretiers genieten.


Bij TRYO, oftewel “trio cabaretiers try-outen”, komen drie cabaretiers ieder een deel van hun (nieuwe) voorstelling try-outen. Try-outen krijgt op MM Culinair ineens een dubbele betekenis. Afwisselende line-up met een mooie mix van cabarettalent en gevestigde namen

Bezoekers kunnen genieten van de hilarische anekdotes, keiharde grappen en heerlijke humor van Davey Turnhout (onlangs in een vol Theater De La Mar nog winnaar van de juryprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival), de horeca humor van barkeeper & comedian Arjan Kleton (misschien shaket hij ook nog wel wat mooie cocktails) en Wouter Monden.


Op dit moment tourt Wouter door Nederland met zijn voorstelling ‘Zomaar’ en is hij alweer druk met schrijven en try-outen voor zijn derde show. Het geheel wordt gepresenteerd door comedian Huibert-Jan van Roest, winnaar van het Leeuwarder Cabaret Festival 2019.


TRYO vindt plaats op zondag 1 september van 15.00 - 17.00 uur op het ATLAS podium bij MM Culinair.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda