FILM / THEATER

Blind dates tijdens Nationaal Theaterweekend in ATLAS Emmen

EMMEN - Na twee succesvolle edities van het Nationaal Theaterweekend vindt de derde editie in januari 2018 plaats. Op 26, 27 en 28 januari zet ook het ATLAS Theater in Emmen de deuren open om samen met gezelschappen en artiesten te laten zien hoe leuk, mooi, waardevol, ontroerend en grappig een avondje theater kan zijn.
Reageer!

ATLAS Theater meer dan tevreden over eerste jaar

EMMEN - Het allereerste theaterseizoen voor het ATLAS Theater in Emmen zit er op. Het afgelopen seizoen kwamen ruim 60.000 bezoekers naar voorstellingen. Het theaterseizoen werd afgelopen weekend traditioneel afgesloten door Daniel Lohues.
Reageer!

Kaartverkoop ATLAS Theater seizoen ‘17/’18 gestart

EMMEN - Van Jochem Myer, Die Zauberflöte (uitgevoerd door de Staatsopera van Tatarstan), Nick en Simon tot Tina de Musical: het belooft een prachtig nieuw theaterseizoen te worden in het ATLAS Theater in Emmen. De theatertickets voor seizoen ‘17/’18 zijn vanaf nu via de website atlastheater.nl te bestellen. Daarnaast staat ook het team van Frontoffice op werkdagen van 10:00 – 17:00 uur voor de gasten klaar.
Reageer!

Guido Weijers maakt Emmen gelukkiger!

EMMEN - Cabaretier Guido Weijers presenteert donderdag 6 april een Masterclass Geluk in het ATLAS Theater Emmen. Met dit theatercollege wil hij op geheel ‘eigenwijze’ Emmen en omstreken een stuk gelukkiger maken!
Reageer!

Jong Drents muziektalent gecoacht via Popsport

EMMEN - Vier jonge muzikale acts krijgen de komende weken de kans zich verder te ontwikkelen via het project Popsport. Het gaat om de singer-songwriters Josie Miller uit Assen en Daisy uit De Wijk, het duo Muad uit Emmen en de band Triple Trouble uit Coevorden. Het coachingsprogramma helpt de jongeren verder te komen met hun eigen muziek.
Reageer!

Jeugdtheaterschool Loods13 kan verder professionaliseren

EMMEN - Theaterschool Loods13 ontvangt dit jaar een subsidie van 100.000 euro voor professionalisering en bijzondere theaterproducties voor jongeren en in wijken en dorpen. Daarmee volgt de gemeente Emmen het besluit van de provincie Drenthe om Loods13 te subsidiëren, met de intentie om dit de komende vier jaar te doen.
Reageer!

Toneelvoorstelling 't Oal Volk in Hoogeveen afgelast

EMMEN/HOOGEVEEN - Wegens ziekte van de hoofdrolspeelster wordt de toneelvoorstelling van ’t Aol’ Volk op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari in de Tamboer te Hoogeveen afgelast. De voorstellingen worden verplaatst naar zaterdag 4 maart 2017.
Reageer!

Inhoud editie februari 2017 van De Biljart Ballen o.a.

- Voorpagina: Jaspers winnaar KNBB Kling Masters driebanden in Berlicum - In editie West 3 pagina’s België - In Memoriam Frans van Hoeij - Pagina’s KNBB officiële mededelingen met Jaap Labrujere + - Column Rolf Slotboom, communicatie en sociaal media medewerker KNBB - Pagina KNBB sectie driebanden - Murat Naci Çoklu evenaart seizoenrecord met 4.000 moyenne - Broers Quinten en Yannick Pongers ontvangen Sportpenning Eindhoven - 't Ottertje vlamt in topteamcompetitie eredivisie - Gerard Snoeren nationaal kampioen in De Ram te Roosendaal - René Dericks wint ook tweede GP artistiek ereklasse - Uitzendschema livebeelden via internet - Aankondiging NK VG-Biljarten voor teams - Bekercompetitie driebanden naar finish - Edities Oost + West-Nederland gratis online via www.debiljartballen.nl - In seizoen 2016-2017 tien edities i.p.v negen Foto’s door Kozoom.com, Paul Brekelmans, Henry Thijssen, Dirk Acx, Ton Smilde, Stefan Osnabrug e.v.a. De eerstvolgende editie verschijnt 1 maart 2017
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda