JUBILARISSEN

10 jaar Oldtimer Club Barger Oosterveld

BARGER OOSTERVELD - In 2006 bestond de Sint Gerardus Majellakerk 100 jaar. Om dit feestelijk aan te kleden is gevraagd aan de bewoners van dit dorp of ze hun oldtimer voor de kerk wilden exposeren. Zo gezegd, zo gedaan. Dit leidde tot zoveel enthousiasme onder de oldtimerbezitters, dat men met het plan kwam om een oldtimerclub op te richten.
Reageer!

100 jarige OldenburgerlFritom verrast DZOH en andersom!!

EMMEN = Afgelopen week bestond de hoofdsponsor van DZOH 100 jaar. Ter gelegenheid van deze ‘koninklijke’ prestatie ontving bestuurder Voetbalzaken Johan Keen uit handen van René Dale, algemeen directeur van OldenburgerlFritom, een cheque van € 2.500,00 ten behoeve van het jeugdvoetbal bij DZOH.
Reageer!

Daan en Aartje Heineke 60 jaar getrouwd

ERICA – Afgelopen dinsdag was het precies 60 jaar geleden dat Daan Heineke(93) uit Loosdrecht en Aartje Veldhuizen (86) Hilversum elkaar het ja-woord gaven in het gemeentehuis van Loosdrecht. Dit heuglijke feit werd door het jubilerende paar met hun kinderen, kleinkinderen, achterkleinkind en kennissen gevierd met een dagje Veenpark in Barger Compascuum.
Reageer!

Echtpaar Nico en Henny de Mes 60 jaar getrouwd

NIEUW SCHOONEBEEK – Het echtpaar Nico(87) en Henny de Mes(85) in Nieuw Schoonebeek viert vandaag het feit dat zij precies 60 jaar geleden in het gemeentehuis van Haarlem elkaar het ja-woord gaven en dat werd in het afgelopen weekend met de gehele familie gevierd op de boerderij. Voor locoburgemeester Jisse Otter een goede gelegenheid om vanmorgen even bij dit echtpaar op de koffie te gaan.
Reageer!

Lammert Engels en Els Huizing 60 jaar een paar

KLAZIENAVEEN - Na anderhalf jaar verkering werden Lammert Engels uit Zwartemeer en Els Huizing uit Klazienaveen 10 augustus 1957in Emmen door de toenmalige burgemeester Gaarland in het huwelijk verbonden. Nu 60 jaar later kunnen Lammert en Els op een goede periode terugkijken. Er volgde een gezinsuitbreiding met twee zonen. Ook die hebben inmiddels al weer voor vier kleinkinderen gezorgd terwijl het eerste achterkleinkind zich binnenkort in de familie komt melden.
Reageer!

Echtpaar Van Schaik-Stoof 65 jaar getrouwd

EMMEN – Afgelopen zondag vierden Margrete Stoof en Ger van Schaik hun 65 jaar huwelijk in familiekring met kinderen en kleinkinderen. Het echtpaar leerde elkaar kennen op een confectieatelier in Amsterdam waar Margrete werkzaam was en Ger van Schaik met zijn broer als schilder enkele klusjes moest doen.
Reageer!

Echtpaar Baas-Boers 60 jaar getrouwd

EMMEN – Vandaag is het feest aan de Nijkampenweg in Emmen, want Ties Baas(85) en Alie Boers(82) vieren hun 60-jarig huwelijksfeest met de kinderen en kleinkinderen.
Reageer!

Gerrit van Oosten en Geessien Scholten 65 jaar getrouwd.

NIEUW-WEERDINGE – Vanmorgen bracht locoburgemeester Jisse Otter namens de gemeente Emmen een bezoek aan het echtpaar Van Oosten in Nieuw Weerdinge. Hij bracht de felicitaties over naar aanleiding van hun 65-jarig huwelijk van het Gerrit en Gessien door ook al een felicitatie mochten ontvangen van Koning Willem Alexander en van de provincie Drenthe.
Reageer!

Willem Jager en Corrie de Vries 60 jaar getrouwd

NIEUW AMSTERDAM – Het was een toevallige ontmoeting op de “veurstreek” in Nieuw Amsterdam tussen Willem Jager en Corrie de Vries ruim 60 jaar geleden die een huwelijk tot gevolg had. Klopt…..zegt Willem Jager. ,,Zij was op de fiets en toen heb ik de pakjesdrager gepakt en tegen haar gezegd, ik laat je niet eerder los dan wanneer ik jou naar huis heb gebracht vanavond”. Was een gevoel die van beide kanten wel aansloeg en een begin werd van iets moois. Op 8 maart 1957 gaven de twee elkaar op 23-jarige leeftijd het Ja-woord en tot op de dag van vandaag is die belofte niet verbroken. Het paar kreeg drie dochters en een zoon. Op het feest dat aanstaande zondag zal plaatsvinden in “De Welput” in Nieuw Amsterdam zullen ook de zeven kleinkinderen en vier achterkleinkinderen samen met familieleden en vrienden dit heuglijke feit gaan vieren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda