KERKELIJK NIEUWS

Goede Herder parochie Emmen start aktie "Narek en Nano moeten blijven".

EMMEN Afgelopen week zijn twee parochianen, Narek, trouwe acoliet in onze parochie en zijn moeder, afkomstig uit Armenië, van hun bed gelicht door de IND en naar Zeist gebracht om uitgezet te worden. Ze waren hier al tien jaar. Hij deed het geweldig en was samen met zijn moeder een aanwinst voor de Nederlandse samenleving. Het is een schande dat ze nu in de cel zitten.
Reageer!

Kerst met De Volharding in Gerarduskerk

BARGER OOSTERVELD – Op dinsdag 19 december aanstaande zal de St Gerarduskerk in Barger Oosterveld weer het decor zijn van het programma “Kerst met Volharding”. De organisatie is in handen van de plaatselijke muziekvereniging De Volharding.
Reageer!

“Reis door de tijd” thema Kerstmusical Emmer Compascuum

EMMER COMPASCUUM - In de RK kerk aan het hoofdkanaal oz 83 te Emmer Compascuum vindt op zondag 10 december om 15.00 uur voor de tiende keer de kerstmusical plaats. Het thema van dit jaar is Reis door de tijd. In een kleurrijk, muzikaal spektakel wordt het kerstverhaal verteld.
Reageer!

Mis uit Gerarduskerk Barger Oosterveld 28 januari live op TV

BARGER OOSTERVELD - In 2018 komt de KRO drie keer naar Barger-Oosterveld om de eucharistieviering uit de H. Gerardus Majella kerk rechtstreeks uit te zenden. De parochie in Sneek, die nu de tv-missen verzorgt, was op zoek naar een tweede parochie om dit volgend jaar samen te kunnen doen.
Reageer!

De wieg van het protestantse lied

EMMEN - Vandaag, zaterdag 29 september 2017 wordt door een aantal een aantal kerken in Emmen, een muziekavond georganiseerd in het kader van 500 jaar Reformatie. Liederen die hun oorsprong vinden in de Reformatie, waar (moderne) componisten door zijn geinspireerd vormen de rode draad.
Reageer!

RK Kerk Zwartemeer houdt open huis

ZWARTEMEER - Ieder jaar op het kerkplein voor de Verrijzeniskerk organiseren we een interessante dag voor iedereen die maar wil komen met leuke activiteiten, spelletjes en een heuse rommelmarkt. Start om 9.00 uur. Een keur aan marktkramen en er is weer van alles te koop zoals prachtige bloemstukjes en dan ook nog voor weinig geld.
Reageer!

Gerardus Majella Bedevaart met nieuwe bisschop

BARGER OOSTERVELD – Op zondag 25 juni aanstaande zal in Barger Oosterveld weer de jaarlijkse bedevaart worden gehouden bij de Gerardus Majella Kerk. Het dagthema van deze bedevaart is: In Exillo Spes (In de ballingschap is hoop).
Reageer!

Full colourdienst

EMMEN - Een bijzondere dienst op Zondag 9 Juli om 10.30 uur in de Grote Kerk, voorafgaande aan de Full colourmarkt. Samen met de Grote Kerk organiseert de Raad van Kerken de full colourdienst. Ds. Rappold is voorganger en medewerking wordt verleend door Nathan Jacob Dillen, die Klerzmermuziek ten gehore zal brengen.
Reageer!

Goede Herder voor de Goede Herder parochie

EMMEN – Onlangs is tijdens de viering in de Pauluskerk in Emmen door pastoor Albert Buter een paneel gewijd voorstellende Christus, de Goede Herder. De R.K. Pauluskerk maakt sinds januari 2015 deel uit van de Goede Herder parochie Emmen-Erica.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda