Kerstwandeling met heerlijke nostalgie, muziek en lekkers in het Veenpark

BARGER COMPASCUUM - Een wandeling met een dikke plus, want ruim 2000 belangstellenden zorgen vandaag voor een gezellige maar enorme drukte im het Veenpark in Barger Compascuunm. Of het nou wel of geen witte kerst wordt in het Veenpark deden zij er tijdens de Kerstwandeling Plus op 2e Kerstdag een schepje sfeer bovenop.

Er was niet alleen veel nostalgie en een uitgebreid muziekprogramma, maar ook ritjes, kribbes, kerkjes, de kerstman en veel lekkers om te proeven.

Traktaties

Het was niet alleen wandelen, kijken en luisteren want iedere deelnemer kreeg een zogenaamde traktatiekaart mee waar op vertoon van deze kaart onderweg een “opkikkertje” kon worden gedronken en twee keer een lekkernij worden gegeten. Voor de kleine wandelaars warener Marshmallows die boven een vuur bij de Kerst-Hippies kunnen worden geroosterd.

Muziek

Muziek was ook een belangrijk onderdeel van de wandeling. In de grote kerk van het park traden afwisselend Popkoor Ankoor en Potpourri op terwijl de kinderen in de dorpsschool konden luisteren naar een Kerstverhaal. Nog specialer was misschien wel de kerstmuziek uit de doedelzak van de Pipers uit de Schotse Hooglanden terwijl men in het Harmonium Museum kon luisteren en meezingen met Nederlandse kerstklassiekers in een huiskamer setting uit de jaren zestig van de vorige eeuw.

En wandelen?

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda