Koninklijke onderscheiding voor Johnnie Herbers

SCHOONEBEEK - Op zaterdag 19 juli 2014 reikt Cees Bijl, burgemeester van de gemeente Emmen, een Koninklijke onderscheiding uit aan de heer J.A. (Johnnie) Herbers. Deze uitreiking vindt vanmorgen plaats tijdens het slotfeest van het 200-jarig bestaat van Nieuw-Schoonebeek, Europaweg 143 te Nieuw-Schoonebeek.


Decorandus is vanaf 1973 bestuurslid bij de Stichting Jeugdsoos Rumah Pemuda. Er wordt ook regelmatig een beroep gedaan op decorandus om zijn technisch inzicht m.b.t. elektra tijdens evenementen, als jurylid tijdens diverse evenementen en als vraagbaak. Daarnaast is decorandus regelmatig betrokken bij de organisatie van allerlei activiteiten.

Vanaf 1978 is decorandus achtereenvolgens lid van het Plaatselijk Belang (afgevaardigde namens Rumah Pemuda), lid van de dorpsraad, bestuurslid en sinds 2005 plaatsvervangend voorzitter en tevens secretaris van de Vereniging Dorpsbelangen Nieuw-Schoonebeek. Verder is decorandus de afgelopen tien jaren intensief betrokken geweest bij het realiseren van het nieuwbouwplan ‘De Waaide’ in Nieuw-Schoonebeek.

Vanaf 1996 is decorandus voorzitter en secretaris van de Beheersgroep de Dorpshoeve. Deze beheersgroep vormt een commissie die zorg draagt voor het dagelijks bestuur van het multifunctioneel centrum de Dorpshoeve in Nieuw-Schoonebeek. De heer Herbers is geboren op 3 augustus 1955 en woont aan de Vierakkers 23 te Nieuw-Schoonebeek. (zie ook het fotoboek)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda